Tæt på

Tilbage

Bilforsikring på vestjysk - Vi har mødt vestjyderne

17-01-2020

Vi har været ude og møde bilisterne for at snakke om bilforsikring.

Hos Vestjylland Forsikring er det vigtigt for os at være tæt på dig som bilist og levere bilforsikring på vestjysk. Derfor har vi været i Tarm, Lyne og Sunds for at møde bilisterne. Her har vi delt gratis bilvask, iskaffe og isskrabere ud - og samtidig snakket om ungedækning, fri kilometer og førerpladsdækning.

Ungedækning til dig, der lige har fået kørekort

Hos Vestjylland Forsikring får du et forsikringsselskab, som også er tæt på dig, der lige har fået kørekort og endnu ikke har optjent anciennitet som bilist. Derfor tog vi på besøg ved Vestjysk Gymnasium i Tarm for at dele gratis vaskekort ud. Så kan de unge levere forældrenes bil tilbage i pæn og ren stand.

Hos Vestjylland Forsikring kan du få en billigere start på livet som bilist. Med ungedækning kan du optjene anciennitet allerede, mens du bor hjemme.

Fri kilometer til dig, der tilbringer meget tid på vejen

Hos Vestjylland Forsikring er vi også tæt på dig, der kører mange kilometer i din bil hvert år. Derfor tog vi en tur til Lyne for at dele iskaffe ud til nogle af de pendlere, som kører mange kilometer. Samtidig fik vi mulighed for en god snak om mulighederne med fri kilometer fra Vestjylland Forsikring.

Hos Vestjylland Forsikring er vores bilforsikringer tilpasset vestjyder. Du får fri kilometer og fast pris - også efter en skade.

Førerpladsdækning til dig, der også vil sikres ved solouheld

I Vestjylland Forsikring har vi et tillæg til vores bilforsikring, som hedder førerpladsdækning. Det dækker solouheld, hvor der ikke er nogen at kræve erstatning af. 

Det kan godt være lidt kedeligt at køre bil. Derfor tog vi til Sunds for at dele iskaffe og isskrabere ud til bilisterne. I den forbindelse fik vi talt om førerpladsdækningens fordele.

Har du spørgsmål til din bilforsikring?
Vi tager gerne en snak om dine behov. Hvilke fordele har du allerede? Kan en førerpladsdækning betale sig for dig? Eller skal du i gang med at optjene anciennitet som ung?

Ring til os på 96 94 96 94 eller skriv til os.