Tæt på

Puljen Vestjylland Forsikring

Vi stiller skarpt på sikker trafik for børn. Hvad skal der blive af os uden næste generation? Hvis de alle går over for rødt, glemmer at række hånden ud på cykel eller glemmer at tage hensyn til hinanden. Vi skal passe på den næste generation - sammen.

Børnenes Trafikskole

Børnenes Trafikskole leverer vigtig undervisning, så vores børn både lærer og får en super god dag med klassekammeraterne. 

Skoler i Vestjylland Forsikrings område kan søge om tilskud til en dag med Børnenes Trafikskole. Vi sikrer, at skolernes pris blot er en tredjedel af normalen for den obligatoriske trafikundervisning.

Engagement er det vigtigste

Engagement har altid været en faktor i puljens arbejde:

”Det er også derfor, at vi ikke blot uddeler et antal trafikdage helt gratis. Vi sikrer en fantastisk pris, så alle skoler har råd, men samtidig vil vi også gerne, at de forpligter sig, og her er skolernes eget bidrag et incitament til virkelig at få noget ud af dagen,” siger Jette Clausen.

Et brændende ønske

Vi har længe ønsket at sætte fokus på børn og trafiksikkerhed:

"Vi har fået en unik mulighed for fuldt ud at satse på børn og trafik," siger Jette Clausen, formand for puljen og delegeret i Vestjylland Forsikring.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Teamleder marketing Mette Høghøj Nielsen, hvis du har spørgsmål om Puljen Vestjylland Forsikring.

Ring eller skriv til os.

Har du sprøgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har sprøgsmål til et sponsorat eller Grib Telefonen

Til kamp mod kræft

Udover vores andre sponsorater, donerer Vestjylland Forsikring som erhvervspartner årligt 75.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse.