Tæt på

Tilbage

Esbjerg får ny lokal assurandør

08-06-2022

Claus Pedersen glæder sig til at rådgive forsikringskunderne i Esbjerg, hvor han har boet hele sit liv.

Vestjylland Forsikring har dækket Esbjerg i mange år, og nu får området deres helt egen lokale assurandør. Claus Pedersen er født og opvokset i den vestjyske by, og han ser frem til at rådgive sine medborgere om deres forsikringer.

- Jeg ser et potentiale for at styrke Vestjylland Forsikrings tilstedeværelse i Esbjerg. Vi har et fælles DNA, som bygger på tillid og nærhed. Det er værdier, der ligger mig meget nært, og som jeg glæder mig til at vise i mit lokalområde, siger den 53-årige esbjergenser.

Er tæt på kunderne

Claus Pedersen har arbejdet som forsikringsassurandør i mere end 28 år. Det er derfor en erfaren og kompetent herre, som esbjergenserne snart får besøg af.

- Jeg gør ikke forsikring mere indviklet, end det er. Jeg fortæller kunderne i øjenhøjde, hvad vi kan tilbyde, og vejleder dem, så de kan træffe de beslutninger, som passer bedst til deres ønsker og behov, siger han og fortsætter:

- Jeg bor og har min hverdag sammen med mine kunder. Og det kan kun lade sig gøre, hvis jeg er ærlig og troværdig over for dem i min rådgivning.

Og hvis der er én ting, som Claus Pedersen har lært i sine mange år i forsikringsbranchen, så er det vigtigheden af nærhed.

- Det er min erfaring, at mange kunder ønsker en lokal tilknytning til deres forsikringsselskab. De sætter stor pris på, at du er tæt på, og det er hele kernen i Vestjylland Forsikring, siger han.

Et 100 % match

I sine 28 år i branchen har Claus Pedersen indtil for nylig kun arbejdet for i alt to selskaber. Men da muligheden for at blive en del af Vestjylland Forsikring bød sig, greb han chancen.

- Vestjylland Forsikring har nogle utrolig loyale kunder, og de tilbyder en stærk produktsammensætning til konkurrencedygtige priser. Deres måde at agere på som kundeejet selskab er prisværdig, og på medarbejderfronten føler du dig velkommen med det samme, du træder ind ad døren, siger han.

Ifølge Claus Pedersen er der tale om et 100 % match mellem ham og Vestjylland Forsikring – og det gælder ikke mindst et fælles fokus på det lokale.   

- Vestjylland Forsikring er gode til at støtte lokalområdet. De har flere samarbejdsaftaler med foreninger og klubber, hvor man hjælper hinanden efter noget-for-noget-princippet. Det er en fantastisk måde at opbygge sponsorater på, og jeg ser basis for, at vi kan få etablereret det endnu mere i Esbjerg, siger han.

I sin fritid udnytter Claus Pedersen også i høj grad lokalområdet. Han gæster hyppigt de vestjyske kunstmuseer og loppemarkeder, og så cykler han på det lokale netværkshold, NemByg Cycling. Privat er Claus kæreste med Anni, og tilsammen har de fire børn.