DMI varsler om kraftig regn og lokale skybrud. Klik her for gode råd til forebyggelse af skaderne. Har du brug for akut hjælp udenfor vores åbningstid, så ring på 70 15 10 11

Tæt på

Kom godt videre med SOS Dansk Autohjælp

Har du prøvet at stå i vejkanten, du har en aftale, du er presset på tid, men du kan ikke komme videre? Det vil vi gerne spare dig for.

 

Hos Vestjylland Forsikring samarbejder vi med SOS Dansk Autohjælp, så du får assistance ved alle former for uheld, hvor du ikke kan køre videre ved egen hjælp.

Det får du med SOS Dansk Autohjælp

   
Starthjælp x
Hjulskift x
Udbringning af brændstof x
Oplukning af dør x
Bjærgning x
Transport til værksted efter eget valg x
Persontransport til fælles bestemmelsessted x
Efterspændt campingvogn/trailer x

Bemærk! Når du tegner autohjælp til bil eller varevogn dækker vi også autohjælp på en efterspændt campingvogn eller trailer, uanset om det er en du selv ejer, eller den er lånt eller lejet. 
Du kan også tegne selvstændig autohjælp til din campingvogn eller trailer, hvis du ønsker dækning når den ikke er efterspændt din bil. 

Hent forsikringsbetingelser

Bestil autohjælp

Til en fordelagtig pris kan du tilføje autohjælp til din bil- og motorcykelforsikring.

Du vælger selv det værksted, hvor dit køretøj skal repareres, så du nemt kan hente den igen. Samtidig får du selvfølgelig også tilbuddet om billig leje af en erstatningsbil. Du kan vælge autohjælp til biler under 20 år. 

Det koster fra 420 kr. om året (indeks 1.10.2023).

Bestil SOS Dansk Autohjælp

Hent og udskriv dit autohjælpskort

Har du valgt autohjælpsdækning, er du sikret professionel assistance på vejen - og med autohjælpskortet ved hånden kan du nemt gøre brug af autohjælpen.

Hér kan du hurtigt og nemt hente dit autohjælpskort, som du med fordel kan udskrive og medbringe i din bil. På den måde har du altid dokumentationen og kontaktoplysninger lige ved hånden, når du får brug for autohjælp.

Hent autohjælpskortet

Har du spørgsmål?

Ring eller send os en mail, hvis du vil vide mere om friskade eller andre forsikringer.

Vil du vide mere?

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.