Tæt på

Tilbage

Ny chef i Vestjylland Forsikring

16-01-2024

Erfaring, energi og et stærkt fokus på at gøre en forskel. Helle Kjær har det hele og er netop tiltrådt som chef for kundeservice og kontorsalg i Vestjylland Forsikring.

Helle Kjær har lang erfaring fra forsikringsbranchen, både som assurandør og chef for såvel salg og skadeafdelinger. Senest har hun været salgschef i Alka.

Nu glæder hun sig til at tage fat i Vestjylland Forsikring. Ikke mindst fordi hun kan genkende sig i de værdier, der er kernen i det lokalt forankrede selskab.

”Jeg kommer jo til en supersund forretning og gode kolleger. Jeg kan mærke, at i Vestjylland Forsikring betyder mennesker meget – både kunder og medarbejdere. Det smitter af på alle og tilgangen til forretningen, at vi arbejder på at have de mest tilfredse kunder,” siger Helle Kjær og peger på, at det også får betydning for hendes arbejde:

”I et marked som forsikring er det vigtigt at differentiere sig, og det gør Vestjylland Forsikring netop ved at vægte meget høj grad af tilgængelighed og personlig betjening. Nogle selskaber automatiserer arbejdsgange for at spare tre mand. Hvis vi i Vestjylland Forsikring finder smartere måder at arbejde på, så er det for, at vi kan bruge kræfter på at skabe endnu mere værdi for kunderne.”

Foruden en vægtig forsikringsballast har Helle Kjær også en uddannelse som coach, og hun er altid nysgerrig efter at se, hvad der motiverer den enkelte, og hvad der sker i relationer mellem mennesker.

”Ja, jeg er optaget af at gøre en forskel for medarbejderne samtidig med, at Vestjylland Forsikring udvikler sin forretning. Det glæder jeg mig til at tage fat på. Men i første omgang skal jeg lige fornemme, hvor jeg er,” siger Helle Kjær.

Når den nye chef ikke bruger sin tydelige energi på arbejde, giver hun sig gerne i kast med kreative projekter eller vandring. Ikke blot småture, men gerne udfordrende ture i Nepal eller Afrika, hvor hun har været flere gange og blandt andet har besteget Kilimanjaro.