Tæt på

Tilbage

Lokalt Samspil

 

Vi går meget op i at støtte sport- og kulturlivet i Midt- og Vestjylland. Sport og kultur puster liv i lokalområderne og skaber værdi for vores kunder og medarbejdere, som har deres hverdag der. Samtidig kan det være med til at tiltrække folk fra andre steder i landet – og på den måde styrke nærområdet.

For at støtte de lokale foreninger og klubber har vi udviklet konceptet ”Lokalt Samspil”. Udover et basissponsorat giver vi jer her mulighed for at øge indtjeningen betydeligt, hvis I hjælper med at skaffe kundeemner. Vi kvitterer med 250 kroner, hvis en mulig kunde ønsker et besøg, og yderligere 250 kroner, hvis besøget resulterer i en ny kunde.

Med Lokalt Samspil spiller vi hinanden gode og skaber værdi for både jer, os og lokalområdet.

Trehøje Golfklub

I det midt- og vestjyske er der mange fantastiske golfklubber, og de flotte baner tiltrækker både lokale og folk fra andre steder i landet. Hos Vestjylland Forsikring vil vi gerne støtte de lokale golfklubber, som er et frirum for flere af vores kunder og medarbejdere. Derfor har vi udviklet golfkonceptet ”Hole in one”, som blandt andet er en succes i Trehøje Golfklub. 

Læs mere her

Varde BMX

Troels Sønderby har været aktiv i Varde BMX igennem en årrække og har siden 2020 været formand for en levende klub, der samler flere end 30 aktive kørere om deres fælles interesse for fart, hop og adrenalinsus.

Om det efterhånden mere end 8 år lange Lokale Samspilssponsorat med Vestjylland Forsikring fortæller Troels: - Det passer os perfekt, at samarbejdet er gensidigt – det kommer både os som klub og Vestjylland Forsikring til gode.

Læs mere her

HA85

Vestjylland Forsikring har i flere år haft en sponsoraftale med den lokale aktivitetsforening i Hvinningdal, HA85. Aftalen er med til at skabe gode rammer for klubbens medlemmer og frivillige ildsjæle, som samtidig får en sund og uforpligtende gennemgang af deres forsikringer. 

Læs mere her

Badminton Esbjerg

Badminton Esbjerg er den succesfulde overbygning imellem byens to førende klubber, Hjerting Idrætsforening Badminton og Esbjerg-Sædding-Guldager Badmintonklub og tæller i dag flere end 700 aktive medlemmer. Synergien mellem de to klubber findes også i samarbejdet imellem Badminton Esbjerg og Vestjylland Forsikring, som efterhånden har flere år på bagen.

Læs mere her

Har din lokale klub en Lokal Samspilsaftale med os?

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores CSR- og sponsorkoordinator Vivian Østergård.