Tæt på

Tilbage

Lokalt Samspil

Sport og kultur puster liv i lokalområderne og skaber værdi for vores kunder og medarbejdere, som har deres hverdag der. Derfor går vi op i at støtte det lokale engagement i sports- og kulturlivet.

For at støtte lokale foreninger og klubber har vi udviklet konceptet ”Lokalt Samspil”.

Lokalt Samspil betyder, at vi udover et årligt basissponsorat giver jer mulighed for at øge indtjeningen betydeligt, hvis I hjælper med at skaffe kundeemner. Vi kvitterer med 350 kr., hvis en mulig kunde ønsker et besøg, og yderligere 650 kr. hvis besøget resulterer i en ny kunde.

Med Lokalt Samspil spiller vi hinanden gode og skaber værdi for både jer, os og lokalområdet!

Ønsker du at støtte din lokale klub og få et gratis forsikringstjek?

Åskov Golfklub

I det midt- og vestjyske er der mange fantastiske golfklubber, og de flotte baner tiltrækker både lokale og folk fra andre steder i landet. Hos Vestjylland Forsikring vil vi gerne støtte de lokale golfklubber, som er et frirum for flere af vores kunder og medarbejdere. Derfor har vi udviklet golfkonceptet ”Hole in one”, som blandt andet er en succes i Åskov Golfklub. 

Læs mere her

Varde BMX

Troels Sønderby har været aktiv i Varde BMX igennem en årrække og har siden 2020 været formand for en levende klub, der samler flere end 30 aktive kørere om deres fælles interesse for fart, hop og adrenalinsus.

Om det efterhånden mere end 8 år lange Lokale Samspilssponsorat med Vestjylland Forsikring fortæller Troels: - Det passer os perfekt, at samarbejdet er gensidigt – det kommer både os som klub og Vestjylland Forsikring til gode.

Læs mere her

HA85

Vestjylland Forsikring har i flere år haft en sponsoraftale med den lokale aktivitetsforening i Hvinningdal, HA85. Aftalen er med til at skabe gode rammer for klubbens medlemmer og frivillige ildsjæle, som samtidig får en sund og uforpligtende gennemgang af deres forsikringer. 

Læs mere her

Badminton Esbjerg

Badminton Esbjerg er den succesfulde overbygning imellem byens to førende klubber, Hjerting Idrætsforening Badminton og Esbjerg-Sædding-Guldager Badmintonklub og tæller i dag flere end 700 aktive medlemmer. Synergien mellem de to klubber findes også i samarbejdet imellem Badminton Esbjerg og Vestjylland Forsikring, som efterhånden har flere år på bagen.

Læs mere her

Har din lokale klub en Lokal Samspilsaftale med os?

Støt din lokale klub

Har din lokale klub indgået en Lokalt Samspilsaftale med Vestjylland Forsikring?
Så har du mulighed for at støtte din klub og samtidig blive klogere på om du kan være tryg ved dine forsikringer.
Vi kvitterer med 350 kr., hvis en mulig kunde ønsker et besøg, og yderligere 650 kr. hvis besøget resulterer i en ny kunde. 

Vælg din lokale klub, så kontakter vi dig for et uforpligtende tilbud.
De indtastede oplysninger bruger vi udelukkende til at behandle din henvendelse. Vil du læse mere om hvordan Vestjylland Forsikring behandler dine persondata, kan du finde oplysninger her
* Det skal være en mulig kunde, som enten har eget hus eller bor til leje og som min. indtegner tre forsikringsprodukter. For hhv. husejer og lejer skal husforsikring/indboforsikring være en af de treHar du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores salgs- og sponsorkoordinator Tina Østergaard Oxfeldt.