Tæt på

Din lokale medspiller


Vi er dit lokale forsikringsselskab. Det betyder, at det vigtigste for os er at møde dig i øjenhøjde og tilbyde dig mere tryghed.

Du ser os i lokalområdet, fordi vi er en del af det. Vores assurandører bor her med deres familier, og vi sponsorerer lokale sportshold og foreninger. Vi køber også vores rundstykker hos den lokale bager og går til forældremøder på de samme skoler som dig og vores andre kunder.

Som del af samme fællesskaber deler vi hverdagen, bekymringerne og glæderne. Derfor kan vi finde den rigtige løsning til dig.

”Vi har ingen telefonkø. Vi sætter en ære i, at du aldrig hører: Du er nu nummer fem i køen…”
 

Malene, receptionist

 

”Hos os er du også velkommen, når du har skader. Det er i den situation, vi for alvor kan vise dig værdien af at være forsikret hos os.”

Lars Bue, skadechef 

 

Kundernes forsikringsselskab

Vi er der både før og efter, skaden er sket.

Se os som den medspiller, der giver dig frihed og tryghed til at nyde det og dem, der betyder mest. Dine henvendelser og skader bliver behandlet hurtigt og effektivt, så du igen kan tage med til børnenes gymnastikopvisning, plante nye forårsblomster på terrassen, eller hvad du og din familie holder af. Din sagsbehandling starter altid inden for 24 timer. Vidste du, at 42% af alle tingsskader allerede er behandlet inden for et døgn hos Vestjylland Forsikring?

For hvad vil det ellers sige at være et kundeejet selskab? Det betyder, at vi ikke har grund til at tjene flere penge, end vi har brug for. Vi vil hellere sætte priserne ned eller forbedre produkterne for dig og alle vores andre kunder.

Når du har brug for os

Du fortjener personlig betjening af kompetente medarbejdere hver gang, du har brug for os. Derfor mødes du aldrig af en robot eller kø på telefonen.

Vi vil også gerne møde dig

Det personlige møde går aldrig af mode. Derfor har vi altid en assurandør tæt på dig, som kender dit lokalområde.

En lang historie kort

Vi har stået på mål for vestjydernes værdier i mere end 175 år – og det gør vi stadig. I dag er vi stadig klar til at passe på dig, dine ting og din familie.

Forsikringer til hverdagen

Vores midt- og vestjyske værdier har ikke ændret sig gennem årene. Vores forsikringer afspejler stadig din hverdag og virkelighed.

Du er i centrum, og vi er tæt på dig!

 

Skriv til os

Fortæl os, hvad vi kan hjælpe med.

De indtastede oplysninger bruger vi udelukkende til at behandle din henvendelse. Vil du læse mere om hvordan Vestjylland Forsikring behandler dine persondata, kan du finde oplysninger her. Felter markeret med * skal udfyldes


Hvad er din boligsituation*Spørgsmål om forsikring?

Ring eller mail til os, hvis du vil vide mere om os og vores forsikringer.

Bestil et møde

Aftal et møde med en af vores assurandører. Vi aftaler et møde, når du har tid.