Tæt på

Tilbage

Vi tager ansvar

Hos Vestjylland Forsikring føler vi en forpligtelse til at bakke op om det, der har betydning for vores kunder og lokalsamfund. Det kendetegner desuden vores samfundsengagement, at vi giver en håndsrækning dér, hvor alle kan blive ramt og ingen forsikring dækker. Derfor støtter vi bl.a. FCM Samfund og Danske Hospitalsklovne, som gør en forskel i vores område.

Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke livsglæden og livsmodet hos syge og sårbare børn og deres familier. Det sker i tæt samarbejde med fagpersonalet på børneafdelingerne. Vores støtte går til hospitalsklovnene på hospitalerne i Viborg, Gødstrup og Esbjerg. Det er jo netop de hospitaler, vores kunder er tilknyttet.

Fremad i fællesskab - FCM Samfund

Vi er stolte af at støtte FCM Samfund. Denne del af FCM handler ikke om fodbold, men om at give unge mennesker mulighed for at forløse netop det talent, som de besidder. FCM Samfund bidrager til at finde potentiale og forløse det hos unge, som er udfordrede af forskellige årsager.

Læs mere

FCM Samfund har allerede gjort en stor forskel for mange, der nu er i arbejde og har fået greb om tilværelsen.

Vi bakker helhjertet op og støtter FCM Samfund økonomisk, fordi det flugter helt med vores ønske om at give noget tilbage til de områder, hvor vores kunder bor.

Læs mere om FCM Samfund her

Motorisk leg på hospitalet i Gødstrup

I 2019 valgte vi at donere en legeplads til Regionshospitalet Gødstrup til i alt 1,8 mil. kr.

Legepladsen står klar, og vi glæder os over at børn og deres forældre kan få en bedre oplevelse, når barnet er indlagt.

Gårdrummet giver både plads til boldspil, leg og afslapning, og så giver den samtidig mulighed for motoriske tests og anden faglig udredning, der indgår i behandlingen af børn og unge.

Læs mere om legepladsen her

Knæk Cancer

Udover vores andre sponsorater donerer Vestjylland Forsikring som erhvervspartner årligt 100.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse.