DMI varsler om kraftig regn og lokale skybrud. Klik her for gode råd til forebyggelse af skaderne. Har du brug for akut hjælp udenfor vores åbningstid, så ring på 70 15 10 11

Tæt på

Tilbage

Professionelle sportsklubber

 

De professionelle sportsklubber i Midt- og Vestjylland er med til at sætte vores lokalområder på Danmarkskortet. Samtidig danner klubberne rammer for store oplevelser for familier og venner – og unikke sammenhold på tværs af aldersgrupper.

Vi er stolte af vores professionelle sportsklubber, og derfor ønsker vi også at støtte dem. I den forbindelse har vi indgået sponsoraftaler med en lang række klubber i Midt- og Vestjylland.

Esbjerg Energy

Esbjerg Energy er et stærkt lokalt brand, som har mange lokale støttere, vi er derfor også glade for, at være med på holdet. Peder Krogsgaard, direktør i Esbjerg Energy er overbevist om, at det kommer begge parter til gode. 

Den livslange ishockey-fan og og lokale assurandør i Esbjerg, ser også frem til at være end del af netværket omkring Esbjerg Energy.

Læs artiklen her

TTH Holstebro

24% af parcelhusejere i Holstebro har deres forsikringer hos os, derfor er TTH Holstebro også et oplagt sted at være sponsor. Det trofaste samarbejde gennem mere end 15 år er på mange måder en stor gevinst – både for TTH Holstebro og for os. Direktør for TTH Holstebro John Mikkelsen og assurandør Michael Overgaard fortæller mere om deres tanker om samarbejdet her.

Læs artiklen her

Skjern Håndbold

Godt hver 3. med postnummeret 6900 har deres forsikringer hos os. Derfor er vi også stolte af, at vi i mere end 15 år har støttet Skjern Håndbold. Skjern Håndbold blev dannet i 1992 mellem Skjern Gymnastikforening og Skjern KFUM og KFUK´s idrætsforening med det formål at fremme håndboldsporten i Skjern og Vestjylland. 

I dag blander drengene i de grønne trøjer sig med de bedste i herrehåndboldligaen med det mål at spille om metal i THT Herreligaen.

Læs mere

Foruden Skjern Håndbolds sportslige mål med at fremme håndboldporten i Skjern og Vestjylland, vægtes visionen om at være velorganiseret og bygge på sunde holdninger højt. Værdier og den specielle ånd, der i dag findes på og udenfor banen, værdsættes højt af klubben. Derfor er Vestjylland Forsikring også stolte af at støtte op om Skjern Håndbold.

Læs mere om Skjern Håndbold her. 

Herning Blue Fox

Siden sæsonen 1998/1999 har klubbens førstehold båret navnet Blue Fox. Amatørafdelingen har videreført navnet Herning Ishockey Klub (HIK), og kan i 2022 holde sit 75-års jubilæum. Herning Ishockey Klub er i dag en forening, der skal være i stand til både at rumme den elitære del af ungdomsidrætten og favne breddeidrætten.

Blue Fox er Danmarks mest vindende ishockeyklub, om end det er en del år siden, guldhjelmene er sat på holdets spillere.

Læs mere

Herning Ishockey Klub har gennem årene udviklet nogle af de største talenter i dansk ishockey; både på herre- og damesiden. Spillere som Frans Nielsen, Oliver Bjorkstrand, og Frederik Andersen, Peter Regin og Nicklas Jensen har alle spillet i verdens bedste liga, NHL, ligesom Henriette Østergaard, Amalie Andersen, Sofie Skott samt Emma-Sofie Nordström også har fået deres ishockey uddannelse i Herning, inden de optrådte på det danske landshold. 

Ud over at skabe dygtige ishockeyspillere med en robusthed til at præstere både på den danske og internationale scene, så er det også klubbens ufravigelige mål at skabe hele mennesker. 
Derfor vægter Herning Ishockey Klub altid trivsel og klubbens værdier højere end resultater og talent, da klubbens værdier netop er med til at skabe det hele menneske, som danner fundamentet for, at medlemmer kan få succes videre hen i livet. Og netop derfor er Vestjylland Forsikring stolt over at støtte Blue Fox.  

Læs mere om Blue Fox her

Lemvig-Thyborøn Håndbold

Lemvig-Thyborøn Håndbold har siden 2018 været en fast del af herrehåndboldligaen og er et sportsligt fyrtårn i Lemvig og omegn. 
Hallen har siden 2017 heddet Arena Vestjylland Forsikring. Det er det helt synlige bevis på vores sponsoraftale med Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Læs mere

”Vi er glade og stolte af samarbejdet med Lemvig-Thyborøn Håndbold, fordi vi allerede er til stede i området, og fordi vi ønsker at give noget tilbage til de områder, hvor vores kunder bor,” siger Jørgen Ladekjær, direktør i Vestjylland Forsikring. 

Vi er derfor stolte af at sponsere Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Læs mere om Lemvig-Thyborøn her.

Holstebro Håndbold

Holstebro Håndbold har gennem de seneste mange år været en fast del af den bedste danske kvindehåndboldliga og en dominerende faktor i europæisk kvindehåndbold. Under det tidligere navn TTH Holstebro er det blevet til ædelt metal i kvindehåndboldligaen hele tre gange, ligesom Holstebro Håndbold også tre gange har vundet EHF Cuppen på den store europæiske scene. I den kommende sæson er klubben på et forhåbentligt kortvarigt besøg i 1. division; for målet er en hurtig tilbagevenden i det fineste selskab.

Læs mere

Klubbens hjerte er ungdomsafdelingen, som tæller 480 af de mere end 530 aktive medlemmer. Det kommer til udtryk ved, at Holstebro Håndbold hver påske arrangerer Danmarks største internationale ungdomsstævne med ca. 4.000 forventningsfulde børn og unge. En del af klubbens værdisæt er sammenhold og viljestyrke. Værdier, vi deler i Vestjylland Forsikring, hvor vi er stolte sponsorer af Holstebro Håndbold.

Læs mere om Holstebro Håndbold her.

Skive fH

Skive fH er samlingspunkt for alle håndboldinteresserede i og omkring byen ved fjordens bred, og netop det todelte fokus - på såvel eliten som bredden - er helt centralt for klubben. Skive fHs mål er at være en talentudklækkende håndboldklub, som i kraft af de mange frivilliges arbejde med børne-, ungdoms- og eliteholdene over tid sikrer, at klubben bliver en fast del af den bedste danske herrehåndboldliga. 

Læs mere

I den kommende sæson spiller Skive fH i herrernes 1. division, og målet er en snarlig tilbagevenden til det fineste selskab. Vestjylland Forsikring er stolt over at støtte Skive fH.

Læs mere om Skive fH her.

HC Midtjylland

HC Midtjylland vandt i sidste sæson herrernes 1. division ganske suverænt og er i den kommende sæson tilbage i den bedste danske herrehåndboldliga. HC Midtjylland har med stor fokus på talentarbejde bygget ligaholdet op omkring unge og lokale spillere – og ikke mindst takket være lokale ildsjæles frivillige indsats, har de formået at tage turen op igennem rækkerne.

Læs mere

HC Midtjyllands mål er at blive det naturlige samlingspunkt for håndboldentusiaster i og omkring Herning, Hauge og Ikast-Brande-området. Den lokale forankring deler vi i Vestjylland Forsikring.

Læs mere om HC Midtjylland her.

Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold har under værdisættet ”Ærlige – Ambitiøse – Stolte – Vestjyder” formået at etablere sig som en del af den bedste danske kvindehåndboldliga og et regionalt samlingspunkt for elitehåndbolden - lige dér hvor fjorden møder det brusende Vesterhav.

Læs mere

Også i den kommende sæson spiller Ringkøbing Håndbold med blandt de bedste, og ambitionen er at blive blandt de hold, der spiller med om ædelt metal – alt sammen med en stamme bestående af vestjyske profiler og med ønsket om at levere håndboldoplevelser i særklasse på hjemmebanen i Rindum. Vestjylland Forsikring deler drivkraften i klubbens værdier og ambitioner og er stolt sponsor af Ringkøbing Håndbold.

Læs mere om Ringkøbing Håndbold her.

Ringkøbing IF

Ringkøbing IF – eller bare RIF – har siden år 1900 været omdrejningspunktet for gymnastik, atletik og ikke mindst fodbold i den smukke by ved fjorden. Klubbens fodboldmæssige storhedstid ligger efterhånden en del år tilbage, og bronzemedaljerne i sæsonen 1919/1920 markerer det foreløbige højdepunkt. Siden har klubben spillet i de lavere rangerende rækker og spiller i den kommende sæson med i Danmarksserien for herrefodbold.

Læs mere

På eliteniveau består truppen overvejende af spillere med vestjyske rødder, og netop forankringen i og betydningen for lokalområdet overstiger langt, hvad der måtte savnes i pokalskabet. For RIF handler mere end noget andet om ”Vestjysk Fællesskab – med vilje til mere” – et opdrag, som Vestjylland Forsikring er stolt sponsor for.

Læs mere om Ringkøbing IF her.

FC Midtjylland

Siden sammenlægningen af Ikast FS og Herning Fremad i 1999, har FC Midtjylland etableret sig som en regulær magtfaktor i dansk fodbold og en naturlig bejler til guldet i hver sæson. Siden år 2000 er det blevet til medaljer i 13 sæsoner – med mesterskaberne i 2015, 2018 og 2020 som absolutte højdepunkter – ligesom FCM har hævet landspokalen såvel i 2019 som i 2022. 

Læs mere

De stærke hjemlige præstationer har sendt FCM ud på adskillige europæiske eventyr med deltagelsen i Champions League i sæsonen 2020/2021 som et foreløbigt højdepunkt.
Vestjylland Forsikring er stolt sponsor af et af vores regions allertydeligste sportslige fyrtårne.

Læs mere om FC Midtjylland her.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores salgs- og sponsorkoordinator Tina Østergaard Oxfeldt.