DMI varsler om kraftig regn og lokale skybrud. Klik her for gode råd til forebyggelse af skaderne. Har du brug for akut hjælp udenfor vores åbningstid, så ring på 70 15 10 11

Tæt på

Sådan ser vi på forsikringssvindel

For Vestjylland Forsikring er ærlighed og tillid, mellem dig som kunde og os som forsikringsselskab, afgørende for et godt samarbejde.

Desværre er der nogen, der vil snyde. Det er uacceptabelt og går ud over alle de øvrige ærlige kunder. Derfor vil vi undersøge sagen grundigt, hvis der er mistanke om svindel. Konsekvensen af forsikringssvindel er som udgangspunkt opsigelse og politianmeldelse.

Hvad er forsikringssvindel?
Forsikringssvindel er, når en kunde eller en skadelidt med vilje giver urigtige oplysninger til et forsikringsselskab med henblik på at få udbetalt en uberettiget erstatning.

Det kan fx være ved at skrive flere genstande på opgørelsen, end der er skaderamt. Ved selv bevidst at fremkalde skadebegivenheden eller ved i øvrigt at give falske oplysninger eller forfalske dokumentationen vedrørende en skade.

Forsikringssvindel er strafbart
Forsikringssvindel er ikke kun uacceptabelt. Der er også tale om en strafbar handling i form af bedrageri, som har en strafferamme på op til 1½ års fængsel.

Spilleregler for undersøgelse i en mulig svindelsag
Vi følger bekendtgørelse om undersøgelse foretaget af forsikringsselskaber og forsikringsbranchens kodeks.

Spørgsmål om forsikring?

Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere om os og vores forsikringer.

Bestil et møde

Aftal et møde med en af vores assurandører. Vi kommer forbi, når du har tid.