DMI varsler om kraftig regn og lokale skybrud. Klik her for gode råd til forebyggelse af skaderne. Har du brug for akut hjælp udenfor vores åbningstid, så ring på 70 15 10 11

Tæt på

Vil du være en del af holdet?

Vi er godt 100 medarbejdere på hovedkontoret i Videbæk. Her har vi fokus på at give kunderne den bedste oplevelse af deres forsikringsselskab. Har du de rette kompetencer og den helt rigtige personlighed, vil vi rigtig gerne have dig med på holdet.

En arbejdsplads, der giver mening og stolthed

Vestjylland Forsikring er et lokalt og gensidigt forsikringsselskab, som har sikret vestjydernes værdier i 180 år. Vi tror på, at glade medarbejdere giver glade kunder, og derfor er vi stolte af at være Great Place to Work-certificeret. 

Som kundeejet selskab varetager vi udelukkende kundernes interesse. Men det kan ikke lade sig gøre, hvis ikke vores medarbejdere er glade og tilfredse i deres hverdag. Derfor vægter vi medarbejdertrivsel højt, og det betyder meget, at adskillige bemærker, at det, der gør Vestjylland Forsikring til en rigtig god arbejdsplads, er hjælpsomhed og sammenhold mellem kollegerne. 

I medarbejderundersøgelsen fremgår det, at vores medarbejdere oplever både stor stolthed og mening ved at arbejde her.

  • 88 oplever, at deres arbejder giver mening – det er ikke ”bare et arbejde”
  • 98 procent af medarbejderne svarer, at man som ny på arbejdspladsen føler sig velkommen
  • 98 procent svarer, at de udviser omsorg for hinanden
  • 90 procent tilkendegiver, at de gør en forskel på arbejdspladsen

Læs mere om vores Great Place to Work-certifikatet