Tæt på

Tilbage

Velkommen til Åbent Hus og Klovneløb 2024

01-06-2024

Lørdag den 1. juni bliver en festdag i Videbæk med længe åbent og liv i gaden. Vestjylland Forsikring holder åbent hus og inviterer på rundtur i vores nyrenoverede hovedkontor. Samme dag er vi også stolte af at være værter for Klovneløb 2024.

Tag med på Klovneløb – sammen støtter vi en god sag

Lørdag den 1. juni er Vestjylland Forsikring også vært for Klovneløb 2024 i Videbæk med start på Stjernepladsen.

Klovneløbet er et familieløb, hvor alle kan være med til at gå eller løbe. Man kan vælge en rute på 2,5 eller 5 km. Løbet varer cirka 2 timer.

Løbet begynder kl. 9.30 med fælles opvarmning og løbsstart kl. 10.00

Der bliver desuden hoppeborg og ansigtsmaling – og Vestjylland Forsikring giver en pølse m. brød og en vand til alle løbsdeltagere. Desuden får alle deltagere en T-shirt og en goodiebag.

Det koster 70 kr. at deltage i løbet, og alle pengene går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne 👍🤡

Læs mere og tilmeld dig her: Klovneløb Videbæk – Vestjylland Forsikring

Derfor: Hos Vestjylland Forsikring føler vi en forpligtelse til at bakke op om det, der har betydning for vores kunder. Vi tager ansvar på områder, hvor vi alle kan blive ramt. Derfor støtter vi bl.a. Danske Hospitalsklovne, som gør en forskel i vores område, fx på hospitalet i Gødstrup.

Tilmeld dig her

Kom til åbent hus i Videbæk

Vestjylland Forsikring har bygget til, og nu åbner vi dørene, så vores kunder og andre interesserede, kan se, hvordan vi bor.

Velkommen indenfor lørdag den 1. juni fra kl. 11.00 til 13.00!

Der bliver guidede ture rundt i huset med info om, hvordan et moderne forsikringsselskab arbejder og med glimt fra vores 180-årige historie. Vi trækker desuden lod blandt deltagerne om flere gavekort til Videbæk Handel og Erhverv.

Samme dag er der også Lang lørdag i Videbæk med åbne butikker og aktiviteter i gågaden.

Hjertelig velkommen

Vi glæder os til at vise kontoret hos Vestjylland Forsikring på Bredgade i Videbæk – og til Klovneløb 2024. Man behøver naturligvis ikke deltage i begge dele, men kan vælge, hvad der passer bedst.

Så hjertelig velkommen til en festlig dag midt i Videbæk!

Med venlig hilsen
Vestjylland Forsikring