Tæt på

Tilbage

Anders giver stafetten videre

12-11-2021

Joan Staun overtager Anders Christensens rolle som forsikringsteknisk chef.

Efter ni år som forsikringsteknisk chef i Vestjylland Forsikring ønsker 63-årige Anders Christensen at trappe ned og give stafetten videre. Derfor glæder det selskabets direktør, Jørgen Ladekjær, at den rette afløser nu er fundet.

Fra januar 2022 bliver det nemlig Joan Staun, som overtager chefposten.

- Anders er meget værdsat og har gjort et fantastisk stykke arbejde. Derfor har det været vigtigt at finde den rigtige profil til at bygge videre på det fundament, som Anders har skabt. Jeg er glad og stolt over, at det med ansættelsen af Joan nu er lykkes, siger Jørgen Ladekjær.  

Føler sig allerede hjemme

Joan Staun har arbejdet med det forsikringstekniske område siden 1998, og de sidste 13 år har det været i rollen som chef. Joan har arbejdet i både store og små selskaber og foretrækker klart sidstnævnte.

- Jeg kan godt lide at være et sted, hvor alle kender alle. Det giver et unikt samarbejde blandt både kollegaer og kunder. I et mindre selskab har man også flere kasketter på, hvilket bidrager til en større forståelse for alle forretningsområder, siger 50-årige Joan Staun.

I den forbindelse er det vestjyske, kundeejede selskab ifølge hende en yderst attraktiv arbejdsplads.  

- Vestjylland Forsikring behandler deres kunder ordentligt, hvilket er en meget vigtig værdi for mig. Det er ikke tilfældigt, at de altid scorer højt på kundetilfredsheden. Og høj kundetilfredshed hænger som regel sammen med tilfredse medarbejdere, siger Joan Staun og fortsætter.

- De gange, jeg har været på besøg i huset, er jeg blevet taget rigtig godt imod. Jeg føler mig allerede hjemme her, hvilket er ret unikt. Så jeg glæder mig bare til at komme i gang.

 Giver ansvaret videre med ro i maven

Anders Christensen glæder sig også over, at det bliver Joan Staun, som overtager hans rolle som forsikringsteknisk chef.

- Vi har fået bygget en rigtig velfungerende afdeling op, og jeg er meget tryg ved at give stafetten videre til Joan, som vi kender fra den gensidige forsikringsverden, siger han og fortsætter.

- Hun er faglig dygtig og har en ro over sig, som er nødvendig i arbejdet med produkter, betingelser og prissætninger. Derudover deler hun vores værdier om at skabe troværdighed blandt kunderne og tillid blandt medarbejderne. Jeg er sikker på, at hun vil passe perfekt ind her.

Anders Christensen fortsætter efter planen i Vestjylland Forsikring, hvor han i første omgang skal hjælpe Joan Staun på plads i det nye job.