Tæt på

Tilbage

Badminton Esbjerg

09-09-2022

Stærk frivillighedskultur suppleres af gode sponsorer

Badminton Esbjerg er den succesfulde overbygning imellem byens to førende klubber, Hjerting Idrætsforening Badminton og Esbjerg-Sædding-Guldager Badmintonklub og tæller i dag flere end 700 aktive medlemmer. Synergien mellem de to klubber findes også i samarbejdet imellem Badminton Esbjerg og Vestjylland Forsikring, som efterhånden har flere år på bagen.

Bo Wendel har både som bestyrelsesmedlem og sponsoransvarlig i klubben en stor aktie i såvel klubbernes succesfulde overbygning som samarbejdet med Vestjylland Forsikring: - Vi er en aktiv forening, der igennem et stærkt engagement iblandt vores medlemmer, og et tydeligt fokus på løbende udvikling, er lykkes med at tiltrække endnu flere medlemmer. Sågar under Covid-19 hvor vores tiltag til online træning var en succes.

Ifølge Bo er det netop via den frivillige indsats lykkes at skabe en helt særlig ånd i klubben: - Og det kommer både os som klub og vores sponsorer til gode. Når vi bliver bedt om at hjælpe til et arrangement ved vores sponsorer – eller at afholde DM, som vi gør igen i år – så er det aldrig et problem at få hænder nok.

Samarbejdet med vores sponsorer muliggør udvikling
Badminton Esbjergs Lokale Samspilssponsorat med Vestjylland Forsikring hviler netop på det gensidige princip – om at hjælpe hinanden og løfte i flok: - Det er et samarbejde, og et godt et af slagsen. Vi skal yde noget til gengæld for støtten – og det er vigtigt for os som klub, for det understøtter ånden i klubben, fortæller Bo.

Samarbejdet med Vestjylland Forsikring muliggør sammen med bidragene fra andre sponsorer, at klubben løbende udvikler sig og gør det endnu mere attraktivt, især for de unge: - Vores mere end 300 unge spillere nyder bl.a. godt af støtten, når vi arrangerer træningsture og -turneringer, men også i etableringen af Esbjerg Badminton Academy, som udvikler de unge talenter til at nå et ekstraordinært niveau gennem fokuseret træning og talentudvikling, fortæller Bo.

Det begyndte med, at jeg selv skulle finde forsikring
Vejen til indgåelse af Badminton Esbjergs Lokale Samspilssponsorat begyndte med et privat møde mellem Bo Wendel og en af Vestjylland Forsikrings lokale assurandører, Tommy Lange: - Jeg var selv på udkig efter forsikring, og blev anbefalet at tage en snak med Tommy. Det betød for det første, at jeg blev kunde – og bedre dækket end før – og for det andet, at vi så potentialet i et samarbejde mellem vores klub og Vestjylland Forsikring.

- Vi har nu afholdt to ringeaftener; begge med stor succes og med kontant afregning i klubkassen. Vi kan se, det virker for begge parter, og det betyder bare, at vi ønsker et langvarigt samarbejde. Derfor er det også rart, at vi netop har forlænget vores Lokale Samspilssponsorat, så det gælder endnu flere år ud i fremtiden, fortæller Bo Wendel og Tommy Lange supplerer: - Jeg har stor respekt for Bo Wendel og Badminton Esbjergs store engagement, og jeg glæder mig til at fortsætte det gode og givtige samarbejde.

Støt din lokale klub
Ønsker du at støtte din lokale klub og få et gratis forsikringstjek? Læs mere her

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores lokale assurandør i Esbjerg, Claus Pedersen