DMI varsler om kraftig regn og lokale skybrud. Klik her for gode råd til forebyggelse af skaderne. Har du brug for akut hjælp udenfor vores åbningstid, så ring på 70 15 10 11

Tæt på

Tilbage

Børn og Unge på regionshospitalet Gødstrup får tidlig julegave

03-12-2019

Vestjylland Forsikring donerer 1.8 mio. kr. til lege- og træningsrum i Gødstrup

Med en donation på 1.8 mio. kr. får børn og unge og hospitalet i Gødstrup en tidlig julegave.

Donationen gør det nemlig muligt at indrette et spændende udendørs areal i et af hospitalets 12 gårdrum til brug for både boldspil, legeplads og afslapning men også til faglig udredning og motorisk test i behandlingen af børn og unge.

- Vi får en kreativ legeplads til leg, terapi og undersøgelser. Et rum, hvor faglighed og leg spiller sammen med tilbud til børn og unge fra 0-17 år, jubler oversygeplejerske Marianne Bækager Jensen og føjer til:

- Det er en fantastisk glædelig nyhed, som vi glæder os til at dele med de familier, børn og unge, der kommer til os.

Om baggrunden for donationen fortæller direktør Jørgen Ladekjær, Vestjylland Forsikring:

- Da vi hørte at Gødstrup grundet besparelser ikke selv var i stand til at etablere det udendørs lege- og træningsrum, så var vi klar til at hjælpe med projektet. For os virker det rigtigt, at støtte projektet, der forhåbentligt gør det til en bedre oplevelse for det enkelte barn og familien at være indlagt på hospitalet.

- Og når man som i min familie selv har været indlagt gennem længere tid, så ved man også, hvor vigtigt det er at kunne få frisk luft og noget andet at tænke på, når hospitalet bliver dit andet hjem.