Tæt på

Tilbage

Ny lokal spiller på sponsorholdet i Esbjerg Energy

21-10-2022

Vestjylland Forsikring og Esbjerg Energy har indgået en sponsoraftale. Begge parter lægger vægt på en stærk lokal forankring.

”I Esbjerg Energy har vi et rigtig stærkt lokalt brand, vi har mange lokale støtter, og derfor er vi også meget glade for, at Vestjylland Forsikring er kommet med på holdet og kan se mulighederne i at være en del af vores netværk og aktiviteter. Jeg er overbevist om, at det kommer begge parter til gode,” siger Peder Krogsgaard, direktør i Esbjerg Energy.

Den livslange ishockey-fan og assurandør i Vestjylland Forsikring, Claus Pedersen, ser også frem til at være end del af netværket omkring Esbjerg Energy.

”Ishockey og Esbjerg Energy er noget særligt her i byen, og når man som jeg er vokset op med det, er det en virkelig velkommen mulighed at samarbejde,” siger han og peger på en anden pointe:

”Vestjylland Forsikring er jo et kundeejet selskab, og det betyder blandt andet, at vi gerne vil støtte der, hvor vores kunder bor, så også på den måde er det en rigtig god aftale,” siger Claus Pedersen.

I Vestjylland Forsikring lægger man vægt på at være tæt på kunderne. Derfor har selskabet lokale assurandører, som deler hverdag og fritid med kunderne.

”Det skaber tillid begge veje, at vi kender til de lokale forhold, og når det handler om sport, så er det oplagt, at vi samarbejder med Esbjerg Energy, som er vigtig for byen, siger Claus Pedersen.

Han nævner, at det et kæmpeplus, at så mange frivillige bakker op om Esbjerg Energy, ligesom op mod 1.000 mennesker har købt sæsonkort og er klar til hjemmekampene.

”Det passer bare godt til Vestjylland Forsikring. Det er noget med, at vi tager hånd om hinandens værdier og løfter i fællesskab,” siger Claus Pedersen.

I Esbjerg har Vestjylland Forsikring tre assurandører til at betjene nye og nuværende kunder. Foruden Claus Pedersen er det Karsten Egelykke og Tommy Lange.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores lokale assurandør i Esbjerg, Claus Pedersen