Tæt på

Tilbage

HA85

12-09-2022

Sponsoraftale er med til at skabe gode rammer for børn, unge og voksne i aktivitetsforeningen HA85.

Vestjylland Forsikring har i flere år haft en sponsoraftale med den lokale aktivitetsforening i Hvinningdal, HA85. Lars Øster Mikkelsen er lokal assurandør i området, hvor han også selv er bosat.

Han har derfor et indgående kendskab til foreningslivet, og han er glad for, at det lokale forsikringsselskab støtter op om det gode arbejde i HA85.

- Jeg har oplevet de frivillige i HA85 som meget engagerede, og foreningen som helhed som et stort aktiv for lokalområdet. Det vil vi gerne bakke op om. Vi ser naturligvis også et potentiale for os som virksomhed for at blive endnu mere synlige i et rigtig spændende område.

Bedre forhold for frivillige og medlemmer
Fra HA85’s side er man ligeledes meget glade for sponsoraftalen. Og formand i foreningen, Morten Dixen Olseth, understreger vigtigheden af aftalen.

- Vestjylland Forsikrings økonomiske støtte til HA85 sikrer, at vi fortsat kan sørge for gode forhold for vores frivillige. Og at vi kan skabe rammer for, at rigtig mange børn, unge og voksne kan dyrke deres idræt, fritidsaktiviteter og fællesskab i nærområdet, siger han.

Sponsoraftalen består af et ”noget for noget”-samspil, hvor HA85 modtager penge for de kundeemner, som foreningen skaffer til Vestjylland Forsikring. Og ifølge Morten Dixen Olseth er det en god måde at gøre det på.

- For vores medlemmer er det en god anledning til at få et uforpligtende tilbud på deres forsikringer. For ikke alene får de en sund gennemgang af deres behov. Det giver også en pæn kontantbonus til HA85, som igen kommer vores medlemmer til gode. 

Støt din lokale klub
Ønsker du at støtte din lokale klub og få et gratis forsikringstjek? Læs mere her

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores lokale assurandør i Silkeborg, Lars Øster Mikkelsen.