Tæt på

Tilbage

Legeplads blev indviet med børn og balloner

09-06-2021

Nyt lege- og træningsområde på Regionshospitalet Gødstrup.

Onsdag middag var der leg og latter i gårdrummet på Børn og Unge-afdelingen i Gødstrup. Den nye udendørslegeplads skulle indvies, og her var ledelsen fra Hospitalsenheden Vest og Vestjylland Forsikring mødt op sammen med børn og lærere fra Tjørring Skole.

Børnene sendte balloner i luften, inden de sammen med en fysioterapeut fik mulighed for at afprøve de forskellige aktiviteter.

Legepladsen er doneret af Vestjylland Forsikring, som har givet 1,8 millioner kroner til projektet. Gårdrummet skal give plads til boldspil, leg og afslapning, og er samtidig en mulighed for motoriske test og anden faglig udredning, der indgår i behandlingen af børn og unge.

Projektet stod i første omgang til at blive sparet væk, og derfor var det en glad direktør i Vestjylland Forsikring, som kunne se legeområdet blive en realitet.

- Vi går meget op i at støtte lokalt, og her var der virkelig et projekt, som kaldte på vores hjælp. Jeg er både glad og stolt over, at legepladsen kan skabe en bedre oplevelse for de indlagte børn og familier, siger Jørgen Ladekjær.

Læs mere om indvielsen her.