Tæt på

Tilbage

Jan Ulsø Madsen valgt til bestyrelsen

08-04-2024

Fra Vestjysk Bank til Vestjylland Forsikring

Vestjylland Forsikrings generalforsamling har netop valgt Jan Ulsø Madsen til bestyrelsen. Dermed bliver bestyrelsen udvidet fra seks til syv medlemmer.

De seneste 10 år har Jan Ulsø Madsen været adm. direktør i Vestjysk Bank. Jan Ulsø Madsen har hele sin karriere arbejdet i den finansielle sektor. Siden 1996 har han været direktør i flere banker, inden han i 2015 tiltrådte i Vestjysk Bank.

Nu har den mangeårige direktør truffet et valg om at skifte direktørstolen ud til fordel for en plads i bestyrelseslokaler. Det meddelte han sidste sommer, og han forlader endelig jobbet i Vestjysk Bank med udgangen af juni.

Bag beslutningen ligger en lyst til at sætte sin erfaring i spil som sparringspartner og udvikler på det overordnede strategiske niveau.

”Jeg ved, at Vestjylland Forsikring har en kompetent bestyrelse og en meget dygtig ledelse, og jeg vil se frem til at bidrage til fortsat udvikling af selskabet. Det har altid været vigtigt for mig at få mennesker til at arbejde godt sammen, at skabe et team, der spiller sammen om et fælles mål. Det er et fokusområde for mig. Desuden har selskabet en sund forretningsmodel, som jeg kan identificere mig med,” siger Jan Ulsø Madsen.

Ser frem til samarbejde

Kaj Damgaard, der er formand for bestyrelsen i Vestjylland Forsikring, ser frem til at samarbejde med Jan Ulsø Madsen.

Næste gang Kaj Damgaard er på valg, kan han ikke genvælges på grund af alder. Derfor har bestyrelsen været på udgik efter en person med de kompetencer, der forsvinder med Kaj Damgaards afgang.

”Vi er meget glade for, at Jan Ulsø har sagt ja til at træde ind i bestyrelsen. Vi har nu tid til, at han får indsigt i Vestjylland Forsikring, inden jeg stopper. Det handler om at sikre en god succession,” siger Kaj Damgaard.

Bestyrelsen i Vestjylland Forsikring består nu af formand Kaj Damgaard, næstformand Karin Vestersager Hansen, John Sandholm, Jette Clausen, Ann Michelle Dalgaard, Kim Guldager og Jan Ulsø Madsen.