Tæt på

Vi samler på tilfredse kunder
 

Hvis du vil dele din oplevelse med Vestjylland Forsikring, kan du herunder henvise en ven eller bekendt til os.
Henviser du én* som takker ja til et møde, kvitterer vi med et valgfrit gavekort. Du kan vælge mellem to WOW PARK billetter i Skjern/Billund, to biografbilletter eller et gavekort til Hjem-IS.

Vestjylland Forsikring er kåret som selskabet med de mest tilfredse kunder. Det forpligter, og derfor lægger vi os i selen for at yde den bedste service hver dag – til dig og til nye kunder. 

Vi bliver rigtige glade, når vores kunder er godt tilfredse, og vi vil gøre os umage for, at dine venner og bekendte får samme gode oplevelse som dig.

Gavekort til WOW PARK

Værdi op til 498 kr.

Gavekort til biografen

Værdi 260 kr.

Gavekort til Hjem-IS

Værdi 250 kr.

 

De indtastede oplysninger bruger vi udelukkende til at behandle din henvendelse. Vil du læse mere om hvordan Vestjylland Forsikring behandler dine persondata, kan du finde oplysninger her

Felter markeret med * skal udfyldes. 

*Det udløser et gavekort, hvis personen herunder enten har eget hus eller bor til leje og min. får tilbud på tre forsikringsprodukter. For hhv. husejer og lejer skal husforsikring eller indboforsikring være én af de tre. Hvis personen du henviser til, er registreret på Robinsonlisten eller bor udenfor vores indtegningsområde, bliver personen ikke kontaktet. Se indtegningsområde her
 

Informationer på mulig ny kunde: