Tæt på

Tilbage

Lokalt ansigt bliver ny assurandør i Silkeborg og omegn

24-04-2020

Lars Øster Mikkelsen glæder sig til at møde og hjælpe kunderne i sit lokalmiljø.

Vestjylland Forsikring har ansat Lars Øster Mikkelsen som ny assurandør. Den 43-årige silkeborggenser skal udover sit eget lokalområde også dække Ikast og omegn.

Lars har tidligere været account manager hos Børsen og glæder sig til nu at hjælpe nye og eksisterende kunder med deres forsikringer.

”Jeg ser meget frem til at komme ud og besøge kunderne. De kan forvente at møde en åben, ærlig og nysgerrig person, som ønsker at hjælpe og servicere dem bedst muligt ud fra deres forsikringsbehov,” siger han.

En lokal medspiller

Lars Øster Mikkelsen er opvokset på Samsø, men da han for 27 år siden flyttede til Silkeborg for at læse på handelsskolen, faldt han for det midtjyske område.

“Jeg har altid været vant til smuk natur og nærhed med lokalbefolkningen, og det fandt jeg i den grad i Silkeborg. Så jeg var solgt med det samme. Byen har samtidigt et rigt byliv med kulturarrangementer, butikker, caféer, underholdningstilbud og foreninger,” siger han.  

Fritiden bruges især i naturen med familien og på fodboldbanerne i lokalområdet. Lars har spillet i flere klubber i Silkeborg, og nu luftes oldboys-stængerne i IF Centrum. Derudover har han været fodboldtræner og formand for Sorring Toustrup IF, og meget af hans tid går da også i håndboldhaller og på fodboldbaner, når børnene spiller.

”Et stærkt foreningsliv er vigtigt for lokale samfund. Det giver et samlingssted for både børn og voksne. Hvor de kan lære hinanden at kende og få en tilknytning til det område, de bor i,” siger Lars, som nu ser frem til at kunne dyrke foreningslivet endnu mere. 

”Vestjylland Forsikring er gode til at støtte lokale foreninger og arrangementer – også her i Silkeborg. Den tilgang kan jeg rigtig godt lide, og jeg glæder mig til at arbejde tættere med foreningerne i området. At blive deres lokale medspiller.”

Værdierne til fælles

De lokale værdier betyder generelt meget for Lars Øster Mikkelsen. Udover at være aktiv i foreninger og arrangementer, gør han en dyd ud af at holde sig opdateret på nærområdet og forsøger også at handle så lokalt som muligt – en tankegang der giver genklang hos sin nye arbejdsgiver. 

”Værdierne i Vestjylland Forsikring appellerer bare rigtig meget til mig. At være troværdig, serviceminded og ikke mindst lokalt forankret. Hvis kunden fx skal have repareret en skade, har de friheden til at benytte lokale håndværkere.”

”Og så helt generelt det her med at være tæt på kunderne. Du skal ikke ringe til en central i København, når du har brug for hjælp. Vi er lige i nærheden. Personlig service er det, jeg brænder for, og det er jo hele udgangspunkt for at kunne tilbyde den bedste mulige hjælp,” afslutter Lars Øster Mikkelsen.