Tæt på

Tilbage

Mads Lykke Eriksen skifter fodbolden ud med forsikringer

21-09-2022

Efter en karriere som professionel fodboldspiller tørner Mads Lykke Eriksen ud som assurandør.

Hvis kunderne i Viborg og Skive synes, at deres nye lokale assurandør virker bekendt, er det måske fordi, at de har set ham på fodboldbanen.

Mads har de seneste seks år levet af være professionel fodboldspiller, hvor han blandt andet har spillet for Skive IK, Viborg FF, FC Fredericia, Kolding IF og Hobro IK. Men nu har den 30-årige Skive-dreng skiftet fodbolden ud med forsikringer.

- Jeg vil rigtig gerne tale med mennesker og gøre en forskel for dem. Og her ramte forsikringsbranchen spot on. Det er et spændende og dynamisk felt, som er komplekst for kunderne at sætte sig ind i. Jeg glæder mig derfor til at rådgive nye og eksisterende kunder og skabe tryghed omkring deres forsikringer, siger Mads.

Erfaring fra fodboldverden kan bruges som assurandør

Ved siden af sin professionelle fodboldkarriere er Mads uddannet markedsføringsøkonom og har en diplomuddannelse i ledelse. De seneste måneder har Mads været i oplæringsforløb hos Vestjylland Forsikring, og fået et indgående kendskab til forsikringsbranchen og de forskellige forsikringsprodukter.

Mads er derfor klædt godt på til jobbet som forsikringsassurandør, og hans lidt anderledes baggrund ser han som en styrke.

- Som fodboldspiller er du vant til at sætte dig mål og gå efter dem. Det drive kan jeg også dyrke her. Derudover har fodbolden givet mig et stort netværk i området, som jeg vil fortsætte med at pleje, siger Mads, der også har været anfører i flere af de klubber, han har spillet i.

- Som anfører lærer du at tale og samarbejde med alle typer mennesker. Du skal turde sige din mening, inddrage andre og mærke efter, hvad den enkelte har behov for. Det kommer mig helt sikkert til gavn som assurandør.

Glæder sig til den nye hverdag

Mads bor i Skive med sin forlovede og 2-årige søn. Han er spændt på at skulle genopfinde sig selv efter at have spillet fodbold hele livet, men er overbevist om, at han har fundet sin rette hylde hos Vestjylland Forsikring.

- Værdierne i Vestjylland Forsikring rammer mig som menneske. At støtte lokalt og være tæt på kunderne. Det er en arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden som et hold, og hvor vi gør alt for, at kunderne får den rigtige hjælp, siger han.

Mads Eriksen glæder sig derfor til at besøge kunderne i Skive og Viborg.

- De kan forvente en person, som er meget ærlig, og som vil forsøge at ramme kundens forsikringsbehov bedst muligt. Hverken for meget eller for lidt. Og så er jeg en grundig type, der hellere vil undersøge tingene to gange i stedet for at love noget, jeg ikke kan holde, afslutter han.