Tæt på

Tilbage

Ny assurandør i Holstebro-området

27-10-2021

Vestjylland Forsikring har ansat Brian Randrup som ny assurandør i Holstebro, Aulum, Haderup og Karup.

Det er en meget lokal mand, som fremover skal rådgive kunderne i Holstebro, Aulum, Haderup og Karup. Brian Randrup har boet i Holstebro hele sit liv, og den 33-årige vestjyde glæder sig til at dyrke lokalområdet som ny assurandør i Vestjylland Forsikring.

- Jeg er glad og stolt over at kunne bære Vestjylland Forsikrings logo, fordi jeg ved, hvad det står for. Værdierne om at være tæt på kunderne og støtte lokalt giver bare utrolig meget mening for mig. Og så er det et ekstra plus, at jeg kan hjælpe kunderne i mit eget lokalområde, siger han.

Brænder for den personlige rådgivning

Brian Randrup har arbejdet med forsikringer i otte og et halvt år og er uddannet fra Forsikringsakademiet i København. Som assurandør er det især den personlige rådgivning, der driver ham.

- Jeg sætter en ære i at finde den bedste løsning sammen med kunden. For mig er det ikke envejskommunikation, men en dialog. Vi skal kunne kigge hinanden i øjnene og blive enige om, at det er den her vej, vi går, siger Brian Randrup og fortsætter.

- Som kunde kan du forvente en åben, ærlig og smilende person, som du kan stole på – og som brænder for at hjælpe.

Føler sig allerede hjemme

Brian Randrup havde første arbejdsdag i Vestjylland Forsikring den 1. oktober, så han har allerede haft lejlighed til at møde sine nye kollegaer på kontoret i Videbæk. Her har Brian kunnet konstatere, at det at være et lokalt, kundeejet selskab ikke kun kommer kunderne til gode.

- Jeg kan mærke, at der er en helt særlig stemning på kontoret. Det er et varmt og hyggeligt sted at træde ind, og jeg føler mig hurtigt hjemme som vestjyde i et Vestjysk firma, griner han

Når Brian Randrup ikke er på kontoret eller ude hos kunderne, bruges tiden lige nu på indflytning i nyt hus – som han sammen med kæresten Pernille, glæder sig til at flytte ind i.

Brian har i 18 år har dyrket motocross på højtplan. Nu har han selv lagt cyklen på hylden, men nyder at se motocross med familien – lige så vel som han har trænet børn og unge i Holstebro Moto Cross Club.

Du finder Brians kontaktoplysninger her.