Tæt på

Tilbage

Ny salgschef fundet i egne rækker

13-09-2021

Maria Stampe Poulsen indtræder som ny salgschef i Vestjylland Forsikring.

Fremover bliver det 42-årige Maria Stampe Poulsen, som sætter sig i salgschefstolen hos Vestjylland Forsikring.

Siden 2016 har Maria været gruppeleder i kundeserviceafdelingen, men nu får hun ansvaret for selskabets 14 lokale assurandører.

- Det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg brænder for at være med, hvor det sker og have medindflydelse på udviklingen. Vores branche er i konstant forandring, så det handler om at være tæt på kunderne og forstå deres behov. Det får jeg endnu større mulighed for som salgschef, siger hun.

Går en ekstra mil for kunderne

Maria Stampe Poulsen er født og opvokset i Videbæk, hvor Vestjylland Forsikring har hovedkontor. Da hun for fem år siden fik muligheden for at skifte fra et større forsikringsselskab, greb hun chancen.

- Det er fantastisk at være i et kundeejet selskab, hvor vi altid har kunden for øje. Det gennemsyrer alt, hvad vi gør. Og fordi vi er lokalt forankret, møder vi hele tiden kunderne i deres nærområder. Det gør, at vi helt naturligt går en ekstra mil for dem, siger hun.

I 2020 havde Vestjylland Forsikring landets mest tilfredse private forsikringskunder – for tredje år i træk. Derfor handler det for den nyudnævnte salgschef om at bygge videre på de gode takter. 

- Vi skal fortsætte den positive udvikling, vi har haft de seneste mange år. Vi skal blive ved med at lytte til kundernes ønsker og følge med i udviklingen, så vi fortsat møder dem, hvor de er. Det er en spændende rejse, som jeg ser frem til at blive en endnu større del af, slutter Maria Stampe Poulsen.