Tæt på

Tilbage

Velkommen til ny assurandør

06-05-2024

Peder Ørskov Egebjerg er netop tiltrådt som assurandør i Vestjylland Forsikring.

Tilfredse kunder er en mærkesag for Vestjylland Forsikring, og derfor har selskabet netop ansat en lokal assurandør ansat til at betjene kunder i området fra Struer til Thyborøn og fra Vemb til Thyholm.

Peder Ørskov Egebjerg bor i Struer. Han er uddannet fra Forsikringsakademiet, og selv om han er ung har han flere års erfaring som assurandør. Senest hos Tryg, hvor han har arbejdet med privat- og erhvervsforsikring.

Den unge assurandør har valgt forsikringsvejen af interesse for rådgivning.

”Det driver mig, at jeg kan komme ud og møde kunderne, så vi sammen kan finde de løsninger, som passer til deres behov. Det handler om at lytte godt efter og sætte sig i kundens sted,” siger Peder Ørskov Egebjerg.

Gode værdier i hverdagen
At Peder Ørskov Egebjerg nu skifter til Vestjylland Forsikring, hænger sammen med, at han kan se sig selv i selskabets værdier.

”Vestjylland Forsikring bygger på gode vestjyske værdier som troværdighed og ihærdighed. Det er også selskabets mål at have de mest tilfredse kunder, og jeg kan jo se, at det ikke blot er ord. Vestjylland Forsikring er de seneste seks ud af otte år løbet med førstepladsen i kundetilfredshed,” siger han og fortsætter:

”Værdierne og målsætningen bliver omsat i hverdagen som nærvær og tilgængelighed. F.eks. når vi tager telefonen med det samme – og vender tilbage, hvis et spørgsmål er uafklaret. Som assurandør vil jeg selvfølgelig ind imellem være optaget af møder med kunder, men der er et stærkt hold på kontoret i Videbæk, som bakker op, både når det gælder spørgsmål og anmeldelser af skader,” siger Peder Ørskov Egebjerg.

Han udstråler i øvrigt det, han taler om: Tilgængelighed og nærvær. Med et lunt gemyt har han fuld opmærksomhed på sin samtalepartner, mens han fortæller om, at han er faldet godt til i Struer, hvor han har boet det seneste års tid.

Han værdsætter nærheden til vandet og de gode muligheder for at involvere sig i byens liv. Han spiller bl.a. badminton et par gange om ugen, og han er medlem af Kurbad Limfjorden.

Når den nye assurandør ikke arbejder eller selv dyrker sport, sætter han stor pris på at følge FC Barcelona og FC Midtjylland. Det sidste fortæller han med et skævt smil og noterer, at han jo er vokset op i Herning.