DMI varsler om kraftig regn og lokale skybrud. Klik her for gode råd til forebyggelse af skaderne. Har du brug for akut hjælp udenfor vores åbningstid, så ring på 70 15 10 11

Tæt på

Tilbage

Rejseforsikring opruster til sportssommer i Europa

24-06-2024

Vi bakker op, om den lokale sport og det frivillige engagement.

Uanset om du ”bare” skal på ferie eller være tilskuer til én af de store sportsbegivenheder i sommer, så er du i gode hænder hos SOS International, som Vestjylland Forsikring samarbejder med.

”Store sportsbegivenheder som OL og EM lægger helt naturligt et pres på kapaciteten, og vi er forberedt på, at vi får travlt. Vi har kaldt ekstra sommerberedskab ind, som er oplært og klar til at hjælpe vores faste medarbejdere,” lyder meldingen fra Karin Tranberg, der er divisionsdirektør hos SOS International.

Med en årsrejseforsikring hos Vestjylland Forsikring kan du trække på SOS Internationals tilbud, uanset om du er på kør-selv-ferie eller er fløjet til udlandet.

 

Har du brug for vejhjælp i udlandet?

Med en kaskoforsikring hos Vestjylland Forsikring har du vejhjælp i udlandet. Du kan med fordel medbringe Rødt Kort eller downloade Rødt Kort appen.

Hvis du har været ude for et uheld, eller din bil er gået i stykker, kan du:

 

Har du akut brug for hjælp?

Er du syg eller kommet til skade, kan du få hjælp på flere måder. Du kan

 

Med en årsrejseforsikring hos Vestjylland Forsikring har du adgang til hurtig og professionel hjælp, hvis du bliver ramt af uheld eller sygdom på ferien. Se mere her Årsrejseforsikring og på gode råd om til ferien

PS: Husk, at du skal medbringe det blå sygesikringskort, på alle rejser i EU/EØS lande for at være dækket af årsrejseforsikringen.