Tæt på

Tilbage

Så var der rejsegilde på Vestjylland Forsikring

23-02-2023

Der var solglimt fra oven, pølser fra Møltrup og stor tilfredshed hos Vestjylland Forsikring

Så var der rejsegilde på Vestjylland Forsikring

Der var solglimt fra oven, pølser fra Møltrup og stor tilfredshed hos Vestjylland Forsikring, da man på traditionel vis holdt rejsegilde for håndværkere, naboer, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Stadig flere kunder i Vestjylland Forsikring kræver nemlig flere medarbejdere, og derfor er der nu rejst spær – og faktisk også kommet tag på 584 kvadratmeter tilbygning til selskabets kontor i Videbæk.

Den nye tilbygning bliver opført langs Dyrvigsvej, og hele byggeriet skal efter planen være klar til indflytning i sommeren 2023.

”Det er en fornøjelse at se jer her, I håndværkere arbejder meget kompetent og med godt humør. Og alle der har med byggeriet at gøre har samme pragmatiske indstilling til at finde gode løsninger,” sagde direktør Jørgen Ladekjær bl.a., da han bød velkommen og takkede for et godt samarbejde.

Tilbygningen skal rumme både kontor og kantinefaciliterer, og når det nye byggeri er færdigt, skal de eksisterende lokaler renoveres og gøres tidssvarende.

Men allerede nu har medarbejderne altså indtaget den første frokost i form af grillpølser fra Møltrups Pølsevogn og for manges vedkommende suppleret med en klassiker:

”Uh, det er godt nok for sjældent, man får sådan en Cocio…” lød kommentaren da også fra flere, mens snakken gik, og latteren lød under de nye tage.