Tæt på

Tilbage

Ny lokal assurandør i Skjern

30-11-2021

Allan Feldborg Jørgensen har boet i Skjern hele sit liv. Nu skal han hjælpe sit lokalområde med forsikringer.

Det er et velkendt ansigt, som snart banker på dørene i Skjern omegn. Allan Feldborg Jørgensen er nemlig ansat som Vestjylland Forsikrings nye assurandør i området, hvor han er opvokset.  

- For mig er det en kæmpe ære at blive en del af holdet i Vestjylland Forsikring, og jeg har haft en fantastisk oplæring her. Nu glæder jeg mig bare til at hjælpe mit lokalmiljø med forsikringer, siger han.

Brænder for det personlige møde

Allan Feldborg Jørgensen har en fortid i blandt andet Ringkøbing Bank i Skjern, Skjern Bank og Skjern Håndbold, hvilket han ser som en styrke i jobbet som assurandør.

- Jeg har et stort netværk i byen og er vant til at tackle mennesker i forskellige situationer. Jeg brænder for at tale med mennesker og gøre en forskel. Derfor finder jeg også forsikringsbranchen spændende, da det er et vigtigt område, som vedrører alle, siger den 49-årige vestjyde, som derudover er i gang med at gennemføre en uddannelse hos Forsikringsakademiet.

Ifølge Allan Feldborg Jørgensen kan kunderne forvente en positiv og serviceminded assurandør, som går op i at lære kunderne at kende gennem det personlige møde.

- For mig er det vigtigt at være tæt på kunderne. At kunne se dem i øjnene ved spisebordet. Det skaber tillid og i sidste ende de bedste løsninger, siger han.

Det lokale betyder meget

Allan Feldborg Jørgensen glæder sig ikke kun til at hjælpe kunderne med forsikringer. Han ser også frem til at blive en del af Vestjylland Forsikring, som deler de samme værdier som ham.

- Det er et ordentligt, nærværende og troværdigt kundeejet selskab, som udelukkende har fokus på kundernes behov og tilfredshed. Det tiltaler mig meget. Og så er der en unik stemning på kontoret. Jeg har fået en fantastisk modtagelse fra smilende og imødekommende kollegaer, siger han.

Når Allan Feldborg Jørgensen ikke arbejder, bruger han meget tid på foreningslivet, hvor han følger børnenes interesser for fodbold og gymnastik. Han har været håndboldtræner i Skjern i 35 år, og netop vigtigheden af at støtte det lokale foreningsliv betyder meget.

- Jeg er glad for at arbejde i en virksomhed, som går op i at give tilbage til lokalsamfundet og ikke mindst de lokale foreninger. Det er altafgørende, at vi står sammen i de små vestjyske byer. Og der tager Vestjylland Forsikring et stort ansvar, afslutter han.

Du finder Allans kontaktoplysninger her