Tæt på

Tilbage

Varde BMX

09-09-2022

Det gensidige samarbejde er lige os

Troels Sønderby har været aktiv i Varde BMX igennem en årrække og har siden 2020 været formand for en levende klub, der samler flere end 30 aktive kørere om deres fælles interesse for fart, hop og adrenalinsus.

Om det efterhånden mere end 8 år lange Lokale Samspilssponsorat med Vestjylland Forsikring fortæller Troels: - Det passer os perfekt, at samarbejdet er gensidigt – det kommer både os som klub og Vestjylland Forsikring til gode.

Særligt samarbejdet med Vestjylland Forsikrings lokale assurandør, Karsten Egelykke fremhæves: - Samarbejdet med Karsten fungerer perfekt. Han er lydhør over for vores ønsker, kan sit stof og er fleksibel at arbejde sammen med.

Dedikeret indsats lønner sig og supplerer det frivillige engagement
Varde BMX har tidligere afholdt ringeaftener, hvor frivillige i klubben har sat sig sammen om at generere emner til Vestjylland Forsikring: - Det var en stor succes og mange var interesseret i at høre mere om hvad Vestjylland Forsikring kunne tilbyde. Nu benytter vi de lejligheder der opstår i klubben til at spørge rundt, om folk kunne tænke sig et forsikringstjek – det er der mange der vil, og dem sætter vi så i kontakt med Karsten.

Som andre klubber er Varde BMX afhængig af både frivillige kræfter og støtte ude fra, for at få enderne til at nå sammen: - Alle i og omkring klubben er rigtig gode til at give et nap med og det betyder også, at vi socialt har det godt sammen. Sponsoratet fra Vestjylland Forsikring betyder derudover, at vi har mulighed for at arrangere træningsture for vores kørere og vedligeholde såvel vores baneanlæg og udstyr – for medlemskontingenterne i sig selv, rækker ikke til alt det, som en klub som vores har brug for og den udvikling vi ønsker. Det muliggør samarbejdet med Vestjylland Forsikring så.

Opfordrer andre klubber til at se nærmere på et Lokalt Samspilssponsorat
Det gensidige koncept som udgangspunkt for den gode, langvarige relation imellem Varde BMX og Vestjylland Forsikring tøver Troels ikke med at anbefale til andre: - Det gensidige koncept, hvor begge parter får noget ud af samarbejdet, passer lige ind i vores værdisæt. Jeg kan godt lide, at vi som klub kan lægge en dedikeret indsats ved at generere nogle emner til Vestjylland Forsikring og umiddelbart efter se resultatet af det i klubbens økonomi. Det er fair og lige til. Og vigtigst af alt, så kan jeg stå inde for samarbejdet, for det er altid sundt at få en forsikringsgennemgang, så man ved, at man er rigtig dækket – og så gør det jo ikke noget, at det også hjælper klubben, slutter Troels Sønderby.

Støt din lokale klub
Ønsker du at støtte din lokale klub og få et gratis forsikringstjek? Læs mere her

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores lokale assurandør i Varde, Tommy Lange.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores lokale assurandør i Varde, Karsten Egelykke.