Tæt på

Tilbage

Vestjylland Forsikring vokser

19-12-2022

Flere kunder kræver flere medarbejdere. Og derfor er Vestjylland Forsikring netop nu ved at bygge til i Videbæk.

Den nye tilbygning bliver opført langs Dyrvigsvej. Murene og spærene er rejst, og hele byggeriet skal efter planen være klar til indflytning i sommeren 2023.

Tilbygningen skal rumme både kontor og kantinefaciliterer, og når det nye byggeri er færdigt, skal de eksisterende lokaler renoveres og gøres tidssvarende.

Vestjylland Forsikring er i mange år vokset og har undervejs udvidet med flere nabohuse på Bredgade og Søndergade.

”Vi er meget glade for, at det igen har været muligt at udvide her i Videbæk, hvor vi har vores rødder. Det betyder noget for os, at vi er med til at bevare lokale arbejdspladser i byen. Det er godt for medarbejderne – og nok også for byen,” siger Jørgen Ladekjær, direktør i Vestjylland Forsikring.

Udvidelsen af hovedkontoret skyldes som nævnt, at selskabet til stadighed får flere og flere nye kunder. Faktisk er der også tale om flere og flere tilfredse kunder, da selskabet de seneste 5 ud af 7 år er målt til at have de mest tilfredse forsikringskunder i Danmark.

- Det er en bevidst strategi, at vi hver dag arbejder for at have de mest tilfredse kunder ved at yde en god og personlig service. Med et voksende antal kunder, kræver strategien naturligvis flere medarbejdere, og nu var pladsen blevet så trang, at vi har valgt at bygge til, siger Jørgen Ladekjær.