Tæt på

Tilbage

Bo Bundsbæk ansættes som taksator

07-09-2021

Vi kan med glæde meddele, at Bo Bundsbæk ansættes som ny taksator i Vestjylland Forsikring.

Bo er uddannet tømrer og kommer fra en stilling som tømrerfaglærer på Herningsholm Erhvervsskole. Her har han undervist på tømreruddannelsen.

- Man kan godt sige, jeg tænker i bygninger. Når jeg besøger venner og familie, glider mine øjne automatisk over på vægge og lofter – er det her bygget ordentligt? Det er en erhvervsskade, fortæller den 41-årige tømrer med et smil.

Med sine mange år i byggebranchen har Bo opnået en enorm kontaktflade, og det ser han som en fordel i jobbet som bygningstaksator.

- Jeg har koordineret og arbejdet med alle håndværksfag, og jeg forstår de forskellige arbejdsprocesser. Jeg kan også hurtigt gennemskue, hvad der er rigtige og forkerte priser, fortæller Bo Bundsbæk, som skal til at uddanne sig til eksamineret skadekonsulent. 

Vægter gode kunderelationer højt

Det er dog ikke kun interessen for byggeri, som driver Bo Bundsbæk. For ham er det altafgørende, at der opbygges gode relationer til kunderne.  

- I mit arbejde har jeg altid haft meget kontakt med mennesker, og det har været vigtigt for mig at behandle folk ordentligt, siger han og fortsætter:

- Det var også noget af det, som tiltalte mig ved Vestjylland Forsikring. Her har jeg virkelig fornemmelsen af, at man strækker sig langt for at hjælpe kunderne. De er ikke en modspiller, men en medspiller.

Mulighed for at dyrke det lokale

Bo Bundsbæk bor i Herning med Signe, og to drenge, Johan og Malthe. Han glæder sig over, at han kan dyrke sine lokale rødder hos Vestjylland Forsikring – og ikke mindst sin vestjyske dialekt.

- For mig giver det bare mening at arbejde i det område, hvor jeg bor. At du kender det lokale område, når du besøger kunden. Og så kan jeg også give mit vestjyske frit løb, griner han.

I fritiden nyder Bo Bundsbæk også godt af det vestjyske lokalområde. Hans store hobby er nemlig jagt og fiskeri.