Tæt på

Tilbage

Flemming går på pension: - kunder og kollegaer vil blive savnet

24-02-2022

Efter 17 år i Vestjylland Forsikring går Flemming Krog Nielsen på pension.

I december 2004 blev Flemming Krog Nielsen ansat som assurandør i Vestjylland Forsikring. Siden har den 63-årige vestjyde hjulpet privat- og erhvervskunder i Ølgod og Skjern, samt erhvervskunder i Videbæk og Tarm med forsikringer – men lige om lidt er det slut.

Den 25. februar 2022 går Flemming nemlig på pension.

- Jeg har været rigtig glad for at være i Vestjylland Forsikring, og jeg kommer til at savne både kollegaer og kunder, siger han.

Et specielt bånd

Flemming har arbejdet som assurandør i næsten 34 år. Med andre ord har han brugt halvdelen hos Vestjylland Forsikring – og det med stor glæde.

- Der har altid været god opbakning til mig fra firmaet – både fagligt og personligt. Og så har jeg haft nogle fantastiske kollegaer, som er blevet halve og hele venner. Vi har et helt særligt bånd her, som er vanskelig at definere, siger han og prøver:

- Vi kærer om hinanden. Hvis nogle har det svært, træder vi frem og giver en hjælpende hånd. Det er et unikt sammenhold, som jeg kommer til at savne.

Kunderne har været drivkraften

Men det er ikke kun kollegaerne og sammenholdet, som har været drivkraften for Flemming. Kunderne har været mindst lige så vigtige.

- Kontakten til kunderne er det, der har givet energien. Det er jo herligt at have mulighed for at besøge sine kunder og snakke med dem i øjenhøjde. Det er noget, de større selskaber går væk fra, men hos os gør vi en dyd ud af det, siger han.

For Flemming giver den tætte kundekontakt noget helt særligt.

- Mødet handler selvfølgelig om at hjælpe kunderne og sørge for, at de er korrekt forsikret. Men når du møder dem fysisk, kommer du ikke kun rundt i hjørnerne af deres forsikring – men også deres hjem og deres liv. Og den nærhed skaber en relation, som gør, at vi hilser på hinanden i byen.

Skal nok få tiden til at gå  

Selv om Flemming kommer til at savne Vestjylland Forsikring, skal han nok få pensionstiden til at gå.

- Nu er jeg i den heldige situation, at jeg er involveret i Ølgod Bryghus. Der kommer jeg helt sikkert til at lægge flere frivillige timer. Og så vil jeg bruge mere tid i Skærbæk Mølle Golfklub, hvor jeg både spiller og hjælper til, siger han.

Derudover ser Flemming frem til at kunne nyde pensionslivet med sin kone, som også spiller golf.

- Vi kommer til at bruge meget tid på golfbanen, og så skal vi selvfølgelig også ud at rejse. Vi har en lejlighed i Tyrkiet, som helt sikkert vil få flere besøg, og ellers har vi planer om en rundrejse i USA, interrail i Canada og en tur til Bali, afslutter den 63-årige vestjyde.