Tæt på

Tilbage

Har du fået et stenslag?

21-06-2021

Sådan skal du forholde dig, hvis din bil får et stenslag.

Mens sommeren øger aktiviteten på landets marker, tager mange af os igen bilen på arbejde efter en lang coronanedlukning. Det betyder mere trafik på de vestjyske veje, og vi oplever lige nu et stigende antal kundehenvendelser om stenslag. 

Her får du et hurtigt overblik over, hvad du skal gøre, hvis din bil får et stenslag.

Kontakt en glasreparatør med det samme

Hvis du opdager et stenslag, gælder det om at handle hurtigt. Mange stenslag kan repareres med en lim, som forhindrer stenslaget i at løbe og udvikle sig til en revne. I værste tilfælde kan det betyde udskiftning af ruden. Derfor er det godt givet ud at kontakte en glasreparatør hurtigst muligt. 

Få stenslaget limrepareret hvor du er – helt gratis

Stenslag kan være ubelejlige, især når du er på farten. Som kunde hos Vestjylland Forsikring kan du tage direkte kontakt til vores samarbejdspartner Autoglasmanden, som limer stenslaget, hvor din bil står parkeret. Foretrækker du dit eget værksted, er du naturligvis også velkommen til at vælge det.

Du behøver hverken en skriftlig eller telefonisk anmeldelse. Du nævner blot, at det er en forsikringsskade til reparatøren. Og har du kasko på din bil, klarer vi regningen.

Få nedsat selvrisiko ved udskiftning af ruden

I nogle tilfælde kræver stenslag en udskiftning af bilruden. Det kan være en dyr fornøjelse. Her nedsætter en glas- og friskade din selvrisiko.

Samtidig får du også en række andre fordele, som giver dig økonomisk tryghed på farten.

Du kan bestille tid hos vores samarbejdspartner direkte her eller ringe til dem på 96 94 93 39.