Tæt på

Tilbage

Hole in one

08-09-2022

Med golfkonceptet ”Hole in one” støtter Vestjylland Forsikring mange af de midt- og vestjyske golfklubber.

I Midt- og Vestjylland er der mange fantastiske golfklubber, og de flotte baner tiltrækker både lokale og folk fra andre steder i landet. Hos Vestjylland Forsikring vil vi gerne støtte de lokale golfklubber, som er et frirum for mange af vores kunder og medarbejdere.

Derfor har vi udviklet konceptet ”Hole in one”. Her sponsorerer vi en flaske whisky eller gin fra det lokale Knaplund Destilleri til de heldige spillere, som lykkes med at score hole in one på et udvalgt hul – ofte Hul 17.

- For spillerne er det en rigtig sjov gimmick. Hul 17 er jo et af de sidste huller på runden, og alle glæder sig til den, fordi afstanden gør det muligt at opnå en hole in one. Flasken fra Knaplund Destilleri står udstillet i caféen, og alle drømmer om at vinde den, siger Maibrit Juhl, forretningsfører i Trehøje Golfklub.

Dybt afhængige af støtten
Udover det sjove Hole in one-koncept består sponsoraftalen med Vestjylland Forsikring også i et økonomisk samspil. Hvis Trehøje Golfklub skaffer et kundeemne, kvitterer Vestjylland Forsikring med 250 kroner, og beløbet dobles, hvis vedkommende bliver kunde.

- For at samspillet kan være holdbart i længden, skal begge parter få noget ud af det. Så det er en rigtig god samarbejdsaftale, som giver fordele for både os og for Vestjylland Forsikring, siger Maibrit Juhl.

Sponsoraftalen er ifølge hende vigtig for både klubben og for lokalområdet.

- Vi er dybt afhængige af sponsorer for at opretholde en høj kvalitet, og lønne vores medarbejdere. Ellers kan vi ikke skabe et sted, hvor der er attraktivt at komme. Vi tiltrækker flere tusinde gæster i løbet af et år, og den trafik gavner jo også andre faciliteter i nærområdet; som fx hoteller og butikker.


Støt din lokale klub
Ønsker du at støtte din lokale klub og få et gratis forsikringstjek? Læs mere her

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores online- og sponsorkoordinator Simon Damkjær.