Tæt på

Tilbage

Hole in one

09-05-2023

Med golfkonceptet ”Hole in one” støtter Vestjylland Forsikring mange af de midt- og vestjyske golfklubber.

I Midt- og Vestjylland er der mange fantastiske golfklubber, og de flotte baner tiltrækker både lokale og folk fra andre steder i landet. Hos Vestjylland Forsikring vil vi gerne støtte de lokale golfklubber, som er et frirum for mange af vores kunder og medarbejdere.

Derfor har vi udviklet konceptet ”Hole in one”. Her sponsorerer vi en flaske whisky eller gin fra det lokale Knaplund Destilleri til de heldige spillere, som lykkes med at score hole in one på et udvalgt hul – ofte Hul 17.

I Åskov Golfklub er det dog ved Hul 18, at der er en flaske på spil.

- Ja, vi har valgt Hul 18, fordi det er tæt på vores klubhus. Hole in one-konceptet er med til at lægge en særlig dimension til spillet, fortæller Kristian Hansen, formand for Åskov Golfklub.

Han fortæller også, at det ikke er det nemmeste hul, men gimmicken er god for både klubbens egne spillere og gæster, der finder vej til klubben lidt sydøst for Sdr. Felding.

Vi kan bruge alle indtægter
Udover det sjove Hole in one-koncept består sponsoraftalen med Vestjylland Forsikring også af et økonomisk samspil, hvor golfklubben skaffer kundeemner til Vestjylland Forsikring. Selskabet kvitterer nemlig med 350 kr., hvis en mulig kunde ønsker et besøg, og yderligere 650 kr., hvis besøget resulterer i en ny kunde.

Åskov Golfklub kan altså tjene op til 1.000 kr., hver gang Vestjylland Forsikring får en ny kunde, der er henvist fra klubben.

- For os er aftalen med Vestjylland Forsikring en kærkommen lejlighed til at øge indtægterne. Og vi er i den situation, at vi kan bruge alle indtægter, siger Kristian Hansen.

Støt din lokale klub
Ønsker du at støtte din lokale klub og få et gratis forsikringstjek? Læs mere her

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores online- og sponsorkoordinator Simon Damkjær.