Tæt på

Tilbage

Ny direktør hentes hjem fra kbh.

06-10-2021

Jonas Stubkjær skifter chefstilling i København ud med nyoprettet direktørrolle i Vestjylland Forsikring.

Vestjylland Forsikring har ansat 42-årige Jonas Stubkjær som direktør for strategi og forretningsudvikling. En nyoprettet stilling, som ifølge selskabets direktør skal styrke et område, der undergår en spændende udvikling.

- Forsikringsbranchen er i disse år under forandring, og derfor er strategi og forretningsudvikling et vigtigt område. Af den grund har vi valgt at styrke dette område, så vi fortsat kan yde den bedste service for vores kunder. Og heldigvis åbnede der sig en dør for, at Jonas kunne blive en del af Vestjylland Forsikring, siger Jørgen Ladekjær.

Kunne ikke sige nej til en unik mulighed

Jonas Stubkjær er oprindeligt fra Esbjerg, men bor med sin familie i København, hvor han senest har været chef for strategi og branding i LB Forsikring. Men efter næsten 20 år i det københavnske trækker Vestjylland igen.

- Vestjylland betyder meget for os. Vores familier er herfra, og vi er begge stolte over at være rundet af mentaliteten og de vestjyske værdier. Vendingen om, at man kan flytte en vestjyde ud af Vestjylland – men ikke Vestjylland ud af en vestjyde, passer vist meget godt.

Derfor tøvede Jonas Stubkjær heller ikke, da chancen bød sig i Vestjylland Forsikring.

- Vestjylland Forsikring har en utrolig ren og sund forretningstilgang, som de belønnes for gennem nogle beundringsværdige kundetilfredsresultater. Så familiært og fagligt er det en unik mulighed at kunne forene det vestjyske med Vestjylland Forsikring.

Det handler om at bygge på

Som direktør for strategi og forretningsudvikling skal Jonas Stubkjær bidrage til, at Vestjylland Forsikring løbende foretager de udviklingsmæssige tiltag, som holder det kundeejede selskab på forkant af markedet – og først i kundernes bevidsthed.

- Det er jo ikke en turnaround case, hvor der skal foretages store ændringer. I stedet handler det om at bygge ekstra lag på den styrkeposition, som Vestjylland Forsikring har erhvervet sig over årstiers godt arbejde, siger Jonas Stubkjær, som glæder sig til at blive en del af det lokale selskab.

- Vestjylland Forsikring er en virksomhed med et stærkt værdisæt. Det handler om at tage fat, holde ord og give tilbage. Det er dyder, som aldrig går af mode, og som der skal værnes om. For mig er det ikke kun en sund måde at omgås på, men også at drive forretning på.

Jonas Stubkjær tiltrådte i Vestjylland Forsikring 1/10-2021.