Tæt på

Tilbage

Riverboat Jazz Festival

20-06-2019

Mød os til Riverboat Jazz Festival i Silkeborg

Fra den 26.-30. juni afholdes der Riverboat Jazz Festival i Silkeborg. Og i Vestjylland Forsikring har vi valgt at sponsorere et telt ved Bindslev Plads. Her har vi en lille stand fredag og lørdag, hvor du kan komme forbi til en hyggelig, uforpligtende snak.

Silkeborg og omegn er et interessant område, hvor vi i forvejen er tilstede med vores lokale assurandør, Ulrik Andersen. Som et lokalforankret og kundeejet selskab vægter vi det personlige højt, og vi ønsker altid at møde vores kunder i øjenhøjde. Så for os er Riverboat Jazz Festival den perfekte kulisse til at snakke med både nye og eksisterende kunder.

Samtidig ser vi det som vores pligt at gøde jorden dér, hvor vi sår. Vi samarbejder allerede med idrætsklubber og foreninger i Silkeborg, og vi ønsker at støtte endnu mere op om byens gode tiltag. Og det gælder ikke mindst Riverboat Jazz Festival, som er et festligt og spændende kulturarrangement med dejligt musik, god stemning og forhåbentlig godt vejr.

Vi glæder os rigtig meget til at deltage på festivalen – og forhåbentlig møde mange af jer i vores sponsortelt ved Bindslev Plads.

Du kan læse mere om Riverboat Jazz Festival på deres hjemmeside.