Tæt på

Tilbage

Træværkstedet – Rosenlund Aktivitetshus

12-09-2022

Vestjylland Forsikring har doneret en ny drejebænk til træværkstedet i Rosenlund Aktivitetshus.

Rosenlund Aktivitetshus i Snejbjerg er et populært mødested for lokalområdets førtidspensionister og personer over 60 år. Og for de kreative sjæle er husets træværksted et godt tilbud. Her kan medlemmerne fremstille alverdens ting i træ – men det kræver, at udstyret er i orden.

Derfor vakte det stor glæde, da Vestjylland Forsikring valgte at sponsorere en ny drejebænk.

- Den gamle drejebænk var besværlig at arbejde med, og den lavede hakker i træet. Nu kan vores medlemmer forme træet mere nøjagtigt, og de har flere opspændingsmuligheder, når de skal dreje forskellige emner. Samtidig er drejebænken udstyret med et effektivt nødstop, så den er mere sikker at bruge, siger Sally Mikkelsen, der er aktivitetskoordinator i Rosenlund Aktivitetshus.

Hun tror på, at den opgraderede drejebænk kan tiltrække endnu flere medlemmer på de ugentlige hold, som drives af frivillige. Og det er vigtigt, da træværkstedet skaber stor værdi.

- Det er med til at give vores medlemmer selvtillid, når de er kreative og kan fremstille pæne ting. De får en glæde ved at lære nyt, og så får de jo ros af andre medlemmer og familie og venner, som meget gerne vil have, at de fremstiller noget til dem også, siger Sally Mikkelsen.