Tæt på

Tilbage

Vestjylland Forsikring nomineret som Årests Forsikringsselskab

17-05-2018

Vi udfordrer to landsdækkende selskaber som årets bedste.

Online-avisen FinansWatch og revisionsfirmaet EY har netop nomineret Vestjylland Forsikring til titlen som Årets Forsikringsselskab. Vi kæmper om prisen med de store landsdækkende selskaber Tryg og Topdanmark.

”Vi er stolte over at være nominerede, for nomineringen viser, at vi på mange parametre kan måle os med de landsdækkende selskaber, siger Jørgen Ladekjær, direktør i Vestjylland Forsikring.

Prisen som Årets Forsikringsselskab bliver uddelt på baggrund af forsikringsselskabernes 2017-nøgletal for indtjening, vækst i indtægter og den såkaldte Combined Ratio, der er udtryk for, hvor effektivt forsikringsselskabet bliver drevet.

Jørgen Ladekjær peger på, at Vestjylland Forsikring adskiller sig fra de øvrige ved at være 100 procent ejet af kunderne, og derfor er der også andre kåringer og målinger, som det lokale forsikringsselskab lægger større vægt på.

”Kundetilfredsheden er helt klart den vigtigste parameter for os, og derfor er vi endnu mere stolte af, at vi slår de store selskaber i den årlige EPSI-rating, som netop måler kundetilfredshed. Vi er ejet af kunderne, og derfor er tilfredse kunder, det allervigtigste for os. Det er selvfølgelig også vigtigt, at vi driver en sund forretning, så vi kan udvikle og udnytte nye muligheder, men vi har helt sikkert kunden og ikke indtjening i fokus,” siger Jørgen Ladekjær.

Den endelige kåring af Årets Forsikringsselskab foregår den 30. maj ved en konference på Nimb i Tivoli.