Tæt på

Tilbage

Vestjylland Forsikring udskyder større byggeprojekt: - Sund fornuft at vente

13-10-2021

Vestjylland Forsikring har valgt at udskyde en større ombygning af hovedkontoret i Videbæk, som efter planen skulle være sendt i udbud i september i år.

Ifølge selskabets direktør, Jørgen Ladekjær, er udsættelsen et resultat af jysk, sund fornuft. 

- Der er stor usikkerhed i byggebranchen lige nu. Håndværkerne har travlt, priserne er skudt i vejret, og der kan opstå knaphed på materialer. Som kundeejet selskab vælger vi derfor at udskyde byggeriet, indtil markedet bliver mere stabilt, og priserne mere rimelige, siger han.

Flere medarbejdere kræver mere plads

Ombygningen af Vestjylland Forsikrings hovedkontor skyldes ifølge Jørgen Ladekjær en positiv tendens. Flere kunder betyder flere medarbejdere, og det kræver mere plads.

- Vi vil gerne møde kunderne i øjenhøjde, og det kræver flere medarbejdere. Vi har lige ansat seks nye kollegaer, og pladsen begynder at blive lidt trangt, siger han.

Derfor er der planlagt en større udbygning af selskabets kontor- og kantinefaciliteter. Samtidig skal de eksisterende lokaler renoveres og gøres mere tidssvarende, så de blandt andet også tager højde for hjemmearbejde.

Men det bliver altså ikke i år, at ombygningen skydes i gang. Jørgen Ladekjær forventer dog, at det bliver sat i gang næste år.

- Indtil da må vi rykke tættere sammen og inddrage nogle af mødelokalerne til kontorpladser. For os er det vigtigt, at vi bruger kundernes penge med fornuft, og lige nu giver det bare mening at vente, afslutter han.