Tæt på

Tilbage

Endnu mere trafiksikre børn på Ådalskolen i Esbjerg

12-09-2022

Børn i de mindste klassetrin fangede hurtigt pointen og blev klogere på trafikken.

Børnene i 0.-2. klasse på Ådalskolen i Esbjerg fik mere viden og en god oplevelse, da de fik undervisning af Børnenes Trafikskole sponseret af Vestjylland Forsikring. Trafikundervisningen var lige i øjenhøjde, og foregik blandt andet på den oppustelige cykelbane.

Vi håber på et gensyn
Børnehaveklasseleder Kirsten Svenningsen var med sammen med hendes 0. klasse og blev glad! – Børnene morer sig virkeligt samtidig med, at de lærer noget. Børnenes gik meget højt op i læren omkring cykelhjelm, og da skolen ligger omgivet af cykelstier, er det meget relevant. Som folkeskole er der virkemidler og materialer til trafikundervisning, og vi gør de mindste årgange klar til ”Gangprøven”. Jeg kan se, at trafikundervisningen på denne måde bliver ”leget ind” med store smil på børnenes ansigter. Vi ser frem til næste gang, vi får besøg af Børnenes Trafikskole.

Et dejligt blødt kram
Da alle de kvikke børn har fået en tur med vejskilte, cykelhjelmens indstilling og færdselsregler på cykelbanen, dukker Bamse Betjent selv op. Han er blød, rund og rar – og lige til at kramme – og det
blev han….