Tæt på

Tilbage

Samfundsansvar handler for os om Lokal Succes

 

Hos Vestjylland Forsikring er vi rundet af den gensidige tanke om at løfte i flok og vores rødder er solidt plantet i den midt- og vestjyske muld. Vi sår hvor vi høster, og derfor ønsker vi at gøre en særlig forskel i de lokalområder, hvor vi indtegner forsikringer – altså der, hvor vores kunder og medarbejdere lever og bor.

For os handler samfundsansvar om Lokal Succes. Når vi siger Lokal Succes har vi Verdensmålene for øje, men endnu vigtigtigere er det for os, at vi vil støtte, hvad end der gør det mere attraktivt at leve, bo og udfolde sig lokalt – på tværs af aldre og på tværs af Verdensmålenes indsatsområder. Det vigtigste er, at trivslen, sammenhængskraften og livskvaliteten øges netop dér, hvor vores kunder og medarbejdere bor.

Læs mere om hvad vi vægter, når vi støtter Lokal Succes og se eksempler på projekter, vi allerede har støttet nedenfor.

Trafiksikre børn med Børnenes Trafikskole

Børnenes Trafikskole leverer vigtig undervisning, så vores børn både lærer at færdes i trafikken, og får en super god dag med klassekammeraterne. Mange skoler i Vestjylland Forsikrings lokalområder har haft besøg af Børnenes Trafikskole og Bamse Betjent. En stor og lærerig oplevelse for børnene.

Vestjylland Forsikring tilbyder denne mulighed til skoler. Kan det have interesse for din skole, er du velkommen til at sende os en mail til lokalsucces@vestjylland.dk.

Besøg på Ådalskolen i Esbjerg

Fremad i fællesskab - FCM Samfund

Vestjylland Forsikring er stolt af at støtte FCM Samfund, der med hjertet på rette sted, bruger fællesskabet til at styrke den sociale sammenhængskraft og til at forløse det individuelle potentiale.

Erik Sviatchenko udtaler: ”I min fodboldkarriere har jeg udlevet drømmen om at spille i udlandet, spille på landsholdet og være anfører for FC Midtjylland. Gennem mit arbejde i FCM Samfund, hjælper jeg unge mennesker med udfordringer i livet, med at finde og forløse deres talent.

Læs mere

Vi kan ikke alle blive professionelle fodboldspillere, men det er min overbevisning, at alle har noget, som de er gode til. Det gælder om at finde ud af, hvad det er, og herefter at skabe de rigtige rammer for at jagte drømmen. Det er, hvad vi gør i FCM Samfund, sammen med Vestjylland Forsikring og andre gode partnere.”

Læs mere om FCM Samfund her

Motorisk leg på hospitalet i Gødstrup

I 2019 valgte vi at donere en legeplads til Regionshospitalet Gødstrup til i alt 1,8 mil. kr.

Legepladsen står klar, og vi glæder os over at børn og deres forældre kan få en bedre oplevelse, når barnet er indlagt.

Gårdrummet giver både plads til boldspil, leg og afslapning, og så giver den samtidig mulighed for motoriske tests og anden faglig udregning, der indgår i behandlingen af børn og unge.

Læs mere om legepladsen her

Kreativt samvær i Aktivitetshus

Rosenlund Aktivitetshus i Snejbjerg er et populært mødested for lokalområdets førtidspensionister og personer over 60 år. Og for de kreative sjæle er husets træværksted et godt tilbud. Her kan medlemmerne fremstille alverdens ting i træ – vi har sørget for, at udstyret er i orden. 

Læs mere om træværkstedet her

Netop fordi vi er et gensidigt, kundejet selskab, har du også mulighed for at ansøge om støtte til et projekt eller en sag. Når du skriver din ansøgning, så se da gerne på kriterierne nedenfor. Kriterierne er vigtige for os, for de beskriver nemlig det, vi forstår ved Lokal Succes.

Lokal succes

– dit projekt, gør det bedre at leve, bo og udfolde sig lokalt

Fællesskabet

– dit projekt kommer mange til gavn

Gensidighed

– dit projekt, har I allerede selv lagt tid og kræfter i

Varighed

– dit projekt, vil skabe positiv og varig forandring

Engagement

– dit projekt, kan engagere flere til at deltage

Synlighed

– dit projekt, vil skabe lokal omtale og stolthed

Vær opmærksom på, at vi kun støtter projekter indenfor vores tegningsområde – se hvor vi tegner forsikringer her – og at vi ikke giver støtte til kommercielle foretagender eller offentlige forpligtigelser.

Før du udfylder og indsender din ansøgning, er det vigtigt, at du læser kriterierne igennem, som du finder her.

Ligger projektet indenfor kriterierne, og ønsker du at være en aktiv del af projektet, så glæder vi os til at modtage din ansøgning via dette link. Har du spørgsmål i forbindelse med indsendelse af din ansøgning er du meget velkommen til at kontakte Vestjylland Forsikring på 9694 9694.

 

 

Send ansøgning

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Lokal Succes, er du altid velkommen til at kontakte vores CSR- og sponsorkoordinator Salli Madsen.