Tæt på

Tilbage

Samfundsansvar handler for os om Lokal Succes

 

Hos Vestjylland Forsikring er vi rundet af den gensidige tanke om at løfte i flok og vores rødder er solidt plantet i den midt- og vestjyske muld. Vi sår hvor vi høster, og derfor ønsker vi at gøre en særlig forskel i de lokalområder, hvor vi indtegner forsikringer – altså der, hvor vores kunder og medarbejdere lever og bor.

For os handler samfundsansvar om Lokal Succes. Når vi siger Lokal Succes har vi Verdensmålene for øje, men endnu vigtigtigere er det for os, at vi vil støtte, hvad end der gør det mere attraktivt at leve, bo og udfolde sig lokalt – på tværs af aldre og på tværs af Verdensmålenes indsatsområder. Det vigtigste er, at trivslen, sammenhængskraften og livskvaliteten øges netop dér, hvor vores kunder og medarbejdere bor.

Fremad i fællesskab - FCM Samfund

Vestjylland Forsikring er stolt af at støtte FCM Samfund, der med hjertet på rette sted, bruger fællesskabet til at styrke den sociale sammenhængskraft og til at forløse det individuelle potentiale.

Erik Sviatchenko udtaler: ”I min fodboldkarriere har jeg udlevet drømmen om at spille i udlandet, spille på landsholdet og være anfører for FC Midtjylland. Gennem mit arbejde i FCM Samfund, hjælper jeg unge mennesker med udfordringer i livet, med at finde og forløse deres talent.

Læs mere

Vi kan ikke alle blive professionelle fodboldspillere, men det er min overbevisning, at alle har noget, som de er gode til. Det gælder om at finde ud af, hvad det er, og herefter at skabe de rigtige rammer for at jagte drømmen. Det er, hvad vi gør i FCM Samfund, sammen med Vestjylland Forsikring og andre gode partnere.”

Læs mere om FCM Samfund her

Motorisk leg på hospitalet i Gødstrup

I 2019 valgte vi at donere en legeplads til Regionshospitalet Gødstrup til i alt 1,8 mil. kr.

Legepladsen står klar, og vi glæder os over at børn og deres forældre kan få en bedre oplevelse, når barnet er indlagt.

Gårdrummet giver både plads til boldspil, leg og afslapning, og så giver den samtidig mulighed for motoriske tests og anden faglig udredning, der indgår i behandlingen af børn og unge.

Læs mere om legepladsen her

Kreativt samvær i Aktivitetshus

Rosenlund Aktivitetshus i Snejbjerg er et populært mødested for lokalområdets førtidspensionister og personer over 60 år. Og for de kreative sjæle er husets træværksted et godt tilbud. Her kan medlemmerne fremstille alverdens ting i træ – vi har sørget for, at udstyret er i orden. 

Læs mere om træværkstedet her